Aulapalveluhenkilö, Technopolis

Vuonna 1982 Oulussa perustettu Technopolis on työympäristöjen asiantuntija, joka tarjoaa joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Kokonaisuuteen kuuluu niin työtilojen suunnittelua kuin aula- ja kokouspalveluja, ravintolapalveluita ja siivousta. Asiakaskokemus ja sen kehittäminen ovat toimintamme ytimessä. Technopoliksella on 15 kampusta, joissa toimii 1 400 asiakasyritystä kuudessa maassa Pohjois-Euroopassa. Työntekijöitä on tällä hetkellä n.230 ja toimipisteet sijaitsevat Suomessa viidellä paikkakunnalla.

Työskentelemme intohimoisesti ja tarmokkaasti ylittääksemme asiakkaidemme odotukset. Pidämme lupauksemme ja toimimme todellisina tiimeinä saavuttaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Olemme innokkaita oppimaan ja valmiita muutokseen. Jos tunnet voivasi sopeutua osaksi nopeasti kasvavaa kansainvälistä menestystarinaa maustettuna yrittäjähenkisellä asenteella, saatat olla tiimimme seuraava uusi jäsen!

Ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon etsitään toiminnan kasvaessa Yliopistonrinteelle uutta

AULAPALVELUHENKILÖÄTyössäsi vastaat asiakaspalvelutehtävistä Technopoliksen Yliopistonrinteen kampuksella. Tehtävään sisältyy asiakaspalvelutehtävien lisäksi myös hallinnollisia ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä työtehtäviä, kuten esimerkiksi kokouspalveluiden tehtäviä, laskutusta, kulunvalvontaa, avainhallintaa sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin monipuolisissa ja vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Odotamme että sinulla on kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja että omaat hyvät IT-taidot. Työntekijänä toivomme sinun olevan järjestelmällinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja, jolla langat pysyvät käsissä hektisimmissäkin hetkissä.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.11.2021-31.5.2022. Määräaikaisuuden jälkeen työssä on mahdollista jatkaa osa-aikaisena tai esim. hakea avautuvia kesätyöpaikkoja. Pääsääntöisesti työtä on tarjolla 20h/vko, arkisin 4h/pvä, tarpeen mukaan joko aamu- tai iltapäiväpainotteisesti. Toivomme että pystyt tarvittaessa joustamaan ja tekemään myös täysiä päiviä (7,5h/pvä). Työaika ajoittuu pääsääntöisesti 7-17 välille, toisinaan iltatilaisuuksien vuoksi työaika jatkuu 18-20 asti. Työsuhteessa sovelletaan HPL:n työehtosopimusta, juridisena työnantajana toimii ManpowerGroup.

Mikäli tämä kuulostaa tehtävältä, johon voisit itsesi kuvitella, niin jätäthän meille hakemuksesi ja CV:n oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, hakuprosessiin kuuluu videohaastattelu.

Rekrytoinnista vastaava ManpowerGroupin Recruitment Consultant Anu Erkkilä vastaa kysymyksiisi sähköpostitse sekä soittoaikoina ke 13.10. klo 10-11, pe 15.10. klo 15-15:30 ja ma 18.10. klo 14-15. Tavoitat Anun numerosta 040 546 0862 tai sähköpostitse osoitteesta anu.erkkila@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt