Avainasiakaspäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.



Geberit-konserni on maailmanlaajuisesti toimiva Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla. Valmistamme erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa. Geberit-konsernilla on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maita, joten pystymme tarjoamaan ainutlaatuista lisäarvoa saniteettitekniikassa ja kylpyhuonekalusteissa. Geberitillä on 26 tuotantolaitosta, joista 4 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä. Konsernin CHF 3,4 miljardin liikevaihtoa (2022) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Oletko positiivinen kylpyhuone- ja LVI-alan tuotteista innostunut myynnin ammattilainen? Innostutko kansainvälisestä toimintaympäristöstä, jossa pääset itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaidemme kanssa? Haluatko olla mukana vahvan brändin ja arvostetun yrityksen hienossa kasvutarinassa mukana?

Haemme nyt sinua AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ vastaamaan tuloksellisesta myynnistä arkkitehti- ja suunnittelutoimistoasiakkaillemme. Tuot Geberitin toimintamallia, tuotteita ja palveluita tunnetuksi asiakkaille yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Kehität olemassa olevia asiakkuuksia ja yhteistyötä asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti. Vastaat isoista ja haastavista projekteista ja osaat tehdä pitkäjänteistä myyntityötä. Omaat kykyä keskustella luontevasti asiakkaiden kanssa ja löydät asiakkaalle aina lisäarvoa tuottavan ratkaisun.

Työskentelet osana 5 henkilön asiantuntevaa myyntitiimiämme (Suomen myynnissämme työskentelee kaiken kaikkiaan 19 henkilöä), ja sinulla on tukenasi laaja osaajiemme joukko. Tehtävässä raportoit B2C puolen myyntijohtajalle.

Toivomme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta ja osaamista vastaavista myynnin tehtävästä
  • hyvää ymmärrystä arkkitehti- ja suunnittelutoimistomaailmasta
  • soveltuvaa, esim. kaupallista koulutusta
  • oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytyyliä, asiakaslähtöistä asennetta ja ajattelua sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • MS Office -ohjelmien käyttötaitoa. SAP-järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Saat hienon mahdollisuuden toimia Geberit- ja IDO-brändituotteiden parissa yrityksessä, joka on Euroopan ja Suomen markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen myynnin tehtävän alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen, jota pääset kehittämään osana ammattitaitoista ja toisiaan tukevaa tiimiä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 22.11.2023 osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puh 050 3699 464, [email protected].