Avoin haku - Asiakaspalvelun tehtävät - Tampereen seutu

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen tai alasta kiinnostunut?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason asiakaspalvelun tehtäviä Tampereen seudulle ja täten etsimme avoimella haulla kiinnostuneita asiakaspalvelijoita. Voit olla alalla aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta!

Tarjoamassamme asiakaspalvelutyössä voi olla puhelin ja/tai kirjalliseen asiakaspalveluun (sähköposti, chat jne.) liittyviä työtehtäviä tai asiakkaamme liiketiloissa tehtäviä asiakaspalvelutehtäviä.

Nimikkeenäsi voisi täten esimerkiksi olla:

  • Asiakaspalvelija
  • Asiakasneuvoja
  • Palveluneuvoja
  • Aulapalvelutyöntekijä
  • Myynnillinen asiakaspalvelija
  • jne.

Töiden kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin. Myös työaika vaihtelee työpaikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin)

Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana ympäri Suomen satoja asiakaspalvelun ammattilaisia erilaisiin tehtäviin moninaisille aloille, joten lähettämällä avoimen hakemuksen tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle!

Pääset jättämään avoimen hakemuksen alla olevan "HAE NYT" -linkin kautta. Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme.

Mikäli haluat keskustella avoimesti työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, niin otathan rohkeasti yhteyttä Manpowerin rekrytointikonsulttiin Miia Sinkkoon p. 040 193 0347 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt