Avoin haku - Myyntitehtävät - Tampereen seutu

Oletko myynnin ammattilainen tai alasta kiinnostunut?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason myyntialan tehtäviä Tampereen seudulle ja täten etsimme avoimella haulla alasta kiinnostuneita. Voit olla alalla aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta.

Tarjoamme työ voi olla niin puhelimella ja/tai kentällä suoritettavaa myyntityötä kuin myymälässä tai muussa paikassa tehtävää myyntiä joko B2B-yritysasiakkaille tai kuluttaja-asiakkaille.

Töiden kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin.

Olemme työllistäneet viimeisten vuosien aikana lukuisia erityyppisiä myyjiä moninaisille aloille, joten lähettämällä avoimen hakemukset tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle!

Avoimen hakemuksen pääset jättämään sivujemme "HAE"-linkin kautta. Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme!

Mikäli haluat keskustella avoimesti työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, niin otathan rohkeasti yhteyttä Manpowerin rekrytointikonsulttiin Miia Sinkkoon p. 040 193 0347 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.