Avoin haku - Taloushallinnon tehtävät - Vaasan alue

Oletko taloushallinnon ammattilainen tai alasta kiinnostunut?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason taloushallintopuolen tehtäviä Vaasan alueelle ja täten etsimme avoimella haulla alasta kiinnostuneita!

Voit olla alalla aloitteleva tekijä, juuri opintojasi viimeistelevä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta.

Nimikkeenäsi voisi täten esimerkiksi olla:

  • Taloushallinnon assistentti
  • Ostoreskontrannan hoitaja
  • Laskuttaja
  • Kirjanpitäjä
  • Palkanlaskija
  • jne.

Töiden kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin. Myös työaika vaihtelee työpaikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin)

Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana lukuisia taloushallinnon tekijöitä erilaisiin tehtäviin, joten lähettämällä avoimen hakemukset tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle!

Valitettavasti kauttamme ei ole harjoittelupaikkoja tai oppisopimuspaikkoja.

Pääset jättämään avoimen hakemuksen Manpowerin hakulinkin kautta.

Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme!


Mikäli haluat keskustella avoimesti sähköpuolen työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, niin otathan rohkeasti yhteyttä Manpowerin konsulttiin Niina Kronqvistiin [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt