Avoin yleinen hakemus - koko Suomi

Oletko aktiivisessa työnhaussa tai pidätkö silmällä auki tulevia työpaikkoja kauttamme?

Voit jättää meille avoimen CV-hakemuksen!

Kauttamme avautuu päivittän eri aloille lukuisia työpaikkoja, joiden kestot vaihtelevat määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin. Lähettämällä avoimen hakemuksen tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä kauttamme!

Avoimen CV-hakemuksen pääset jättämään sivujemme "HAE"-linkin kautta. Otamme sinuun yhteyden, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme!

Mikäli haluat keskustella avoimesti työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, niin otathan rohkeasti yhteyttä Manpowerin rekrytointikonsultteihin! Yhteystiedot löydät täältä: https://www.manpower.fi/tyonhakijat/ota-yhteytta

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.