Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

(AZURE) CLOUD-ARKKITEHTI

Spellpoint on kotimainen IT-palveluyritys, jolle ominaista on yhdessä tekeminen, avoin keskustelu, olennaiseen keskittyminen ja korkea ammattitaito.

Olemme keskittyneet IAM-ratkaisujen toimittamiseen. IAM-ratkaisuiden osalta olemme alan pioneereja Suomessa, olemmehan toimineet alalla jo vuodesta 2000. Palvelutarjontaamme kuuluvat konsultointi, ratkaisusuunnittelu, toteutus, käyttöönotto sekä ylläpito ja tuki. Spellpoint on osa Viria-konsernia, jolla on vahva tietoturva- ja yritysturvallisuusstrategia.

Liikevaihtomme on noin 3,6 miljoonaa euroa ja työntekijöitä tällä hetkellä 23. Työskentelemme vaativissa hankkeissa ja toimimme suurten sekä keskisuurten yritysten kanssa, usein kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tutustu meihin osoitteessa www.spellpoint.fi.

Asiakkaamme Spellpoint hakee tietoturvaorientoitunutta

(Azure) Cloud-Arkkitehtiä, Espoo

vakituiseen tehtävään.

Spellpoint tarjoaa asiakkailleen identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan ratkaisuja ja palveluja (IAM). Ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaprosessit ja miten IAM tukee ja tehostaa näitä prosesseja. Ketterä ja pieni organisaatiomme tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa omaan sekä yrityksen kehittymiseen. Työskentelemme IAM-kentän aallonharjalla uusimpien tekniikoiden ja ratkaisujen parissa. Työskentely meillä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oppia uutta ja kehittää osaamistasi eri IAM-tuotteiden skaalassa.

Tehtävä on muokattavissa valittavan henkilön mukaan; voit olla hieman juniorimpi henkilö, jolle arkkitehdin positio olisi seuraava steppi. Tai vastaavasti olla jo hyvinkin kokenut henkilö, jolla arkkitehtuurin lisäksi on kiinnostusta vaikuttaa liiketoiminnan kehittämiseen ja omien palveluiden suunnitteluun.

Asiakkaamme ovat isoja pörssiyrityksiä, joten kokonaisuudet ovat suuria ja mielenkiintoisia.

Tehtävässä erityinen painotus on tietoturvaan liittyvillä ratkaisuilla, joten toivomme sinulta löytyvän jo jonkin verran tähän liittyvää kokemusta sekä kiinnostusta kehittää osaamistasi tällä alueella. Tehtävässä pohdit myös identiteetin hallintaa, automatisointia ja suunnittelet asiakkaan ympäristöä. Uskallat esittää näkemyksiä ja suosituksia asiakkaille ja omaat aktiivista otetta asioiden kehittämiseen. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 12.11.2019 mennessä sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.