Back Office-asiantuntija pääomasijoituksiin

Haemme vakuutusalan asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen Back Office-asiantuntijaa pääomasijoituksiin elokuun 2023 loppuun asti

Avaintehtäviäsi ovat pääomasijoitusten hallinnointi, osakirjanpito ja maksuliikenne yhdessä muiden tiimin asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakastietojen (KYC) ylläpito kohderahastojen suuntaan.

Toimit läheisessä yhteistyössä pääomasijoitusrahastoja hoitavan tiimin salkunhoitajien ja asiantuntijoiden kanssa. Olet oma-aloitteinen ja tuot omia kehitysehdotuksiasi esiin tukemaan liiketoiminnan tarpeita.

Odotamme sinulta

  • Aiempaa työkokemusta rahastoyhtiön tai vaihtoehtorahastojen Backoffice - tehtävistä
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Ymmärrystä kirjanpidosta ja maksuliikenteestä
  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta/opintoja
  • Excelin hyvää hallintaa
  • Hyvää englannin kielen osaamista

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä pääomasijoitusten ammattilaiseksi. Ammattitaitoisen tiimin tuki ja yhteistyön henki luovat hyvät puitteet työssä viihtymiselle. Työtä on mahdollista tehdä hybridisti.

Kiinnostuitko, loistavaa! Hakuohjeet tässä:

Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa. Hae tehtävään oheisen Manpowerin hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa: liitä mukaan hakemusdokumenttisi, niin pääsemme lukemaan ja tutustumaan sinuun! Huomaathan, että tehtävään valitulle tullaan tekemään taustatarkistus ja aikaisempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävän saamiselle.

Hakea kannattaa mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytoijat Emmi Lamberg p. 040 192 9008 [email protected] sekä Roosa Marjanen p. 040 567 9360 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.