Business Controller

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Presto on Pohjoismaiden johtava paloturvallisuusalan tuotteiden ja palveluiden sekä turvallisuuskoulutusten kokonaistoimittaja. Koulutamme ja kehitämme vuosittain yli 40 000 henkilön ammattiosaamista. Työskentelemme joka tunti paloriskien, tapaturmien sekä niiden seurausten minimoimiseksi. Palvelemme joka vuosi yli 60 000 asiakasta huoltamalla ja rakentamalla toimintaympäristöjä, jossa asiakkaamme ovat turvassa. Kukaan ei saa loukkaantua eikä mikään vaurioitua tulipalon tai tapaturman seurauksena. Prestolla on Pohjoismaissa noin 700 työntekijää ja oma toimipiste yli 70 paikkakunnalla, meille on tärkeää olla lähellä ja helposti saatavilla.
Lue lisää: www.presto.fi

Haemme nyt kokenutta BUSINESS CONTROLLERIA tehokkaan ja pienehkön taloustiimimme vahvistukseksi Helsinkiin! Toimenkuvasi on uusi ja talouden tehtäväkenttäsi monipuolinen ja laaja-alainen.

Arkeasi rytmittävät säännöllisesti toistuvat raportointitehtävät, kuten kuukausittainen konserniraportointi, liikevaihtoennusteiden tekeminen ja budjetointi. Rakennat ja tuotat erilaisia analyyseja ja kannattavuuslaskelmia päätöksenteon tueksi, seuraat tunnuslukuja sekä tuet liiketoimintaa myös adhoc-raporttien muodossa. Yrityksemme on vahvassa kasvussa, joten olet mukana kehittämässä sisäisen laskennan ja talouden prosesseja sekä varmistamassa, että yhtiöissämme noudatetaan konsernin yhteisiä prosesseja ja kontrolleja. Teet jatkuvaa yhteistyötä Ruotsissa sijaitsevan emoyhtiömme kanssa, ja osallistut myös tarvittaessa yrityskauppojen analysointiin.

Arvostamme valmiuksiasi ottaa haltuun vastuullinen, itsenäinen ja monipuolinen rooli, sekä joustavuuttasi tehdä laaja-alaisesti talouden tehtäviä. Sinulla on soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta ongelmanratkaisukykyä, kehityshenkisyyttä, tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet liiketoimintalähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri, joka pystyy verkostoitumaan organisaatiomme sisällä ketterästi. Excel-taitojen lisäksi kokemus talouden järjestelmistä luetaan eduksi. Tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kieli taito on sinulle eduksi. Hyvä ulkoisen laskennan kokemus ja/tai ymmärrys on myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden arvostetusta ja alalla voimakkaassa kasvussa olevasta tunnetusta yrityksestä. Saat laajan vastuualueen, jota pääset itsenäisesti kehittämään ja siihen vahvasti vaikuttamaan. Sinua odottaa meillä hyvä tekemisen meininki sekä osaava ja rento organisaatio. Tarjoamme myös mahdollisuuden ajasta ja paikasta riippumattomaan työskentelyyn.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää viimeistään 5.6.2022 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Terhi Airas: [email protected] ja Liisa Jenkins: [email protected], puh. 050 527 3453.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.