Business Controller, Avesco Oy

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT-moottorit ja -generaattorit sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia. www.avesco-cat.fi

Haemme taloustiimiimme vakituiseen tehtävään liiketoimintalähtöistä

BUSINESS CONTROLLERIA

Vastaat taloushallinnon monipuolisista sisäisen laskennan tehtävistä osana 10 henkilön talous- ja IT-tiimiä. Vastuullasi on raportointiprosessien toteuttaminen ja kehittäminen yhdessä kirjanpitopäällikön ja talousjohtajan kanssa. Tehtäviisi kuuluvat liiketoiminnan seurantaan sekä analysointiin liittyvät tehtävät ja tuottaa ajantasaista ja laadukasta raportointia yrityksen johdolle sekä konsernin emoyhtiölle Sveitsiin. Tehtävässä raportoit talousjohtajalle.

Tärkeimmät työtehtäväsi:

  • Toteuma-, budjetointi- ja ennusteprosessien toteuttaminen yhteistyössä kirjanpitopäällikön ja talousjohtajan kanssa
  • Uuden SAP-version (SAP4HANA) käyttöönoton varmistaminen sekä raportoinnin päivittäminen (käyttöönotto 1.1.2022)
  • Kuukauden katkot ja niiden oikeellisuuden varmistaminen (katteiden tarkistukset, liikevaihtoon liittyvät jaksotukset ja varaukset, aliarvostukset, myynnin provisiot, keskeneräiset työt), varastotäsmäytys ERP vs. kirjanpito
  • Järjestelmäkehitysprojekteihin osallistuminen
  • Sisäinen raportointi (konemyynti ja myyjäkohtainen seuranta, vuokrauspalvelut, käyttöpääoma)
  • Raportointi päämiehelle (Caterpillar)
  • Ad hoc -selvitykset ja -laskelmat
  • Tilinpäätökseen ja tilintarkastukseen osallistuminen

Päätoimipaikkamme sijaitsee tällä hetkellä Vantaalla, mutta muutamme upouusiin toimitiloihin Keravalle keväällä 2022.

Sinulla on laskentatoimen koulutus (KTM, tradenomi) sekä usean vuoden kokemus vastaavista talouden tehtävistä. Numerot ovat intohimosi ja nautit työskentelystä lähellä liiketoimintaa. Osaat esittää taloudellisen tiedon selkeästi ja tulkita numeroita. Ymmärrät vastuualueesi merkityksen osana yhtiön menestystä. Olet työssäsi proaktiivinen, tarkka ja järjestelmällinen. Pysyt aikatauluissa ja viet asiat positiivisesti ja tunnollisesti päätökseen. Tehtävässä onnistuminen vaatii erinomaista Excel-osaamista ja SAP-tuntemusta. Kansainvälinen työskentely-ympäristömme edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle avainroolin yrityksemme taloustiimissä sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja edelleen kehittää talouden prosesseja ja raportointityökaluja yhdessä ammattitaitoisten kollegoidesi kanssa. Saat kiinnostavan tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä organisaatiossamme. Huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista ja lisäksi yhdistämme sujuvasti lähi- ja etätyökäytäntöjä.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 6.12.2021 mennessä www.experis.fi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Terhi Airas: [email protected], puh. 040 7000 204 ja Liisa Jenkins: [email protected], puh. 050 527 3453.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.