Capex Controller, Mondi Powerflute Oy

Haluatko liittyä kansainvälisen paperi- ja pakkausmateriaalivalmistajan Mondin 25 700 kollegan joukkoon. Mondi Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Mondi Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 200 henkilöä.

Haemme Mondi Powerflute Oy:lle Kuopioon

CAPEX CONTROLLERIA

Työnkuva pitää sisällään investointiprojektien hallintaan ja raportointiin liittyviä työtehtäviä. Olet tärkeässä roolissa budjetoinnissa, kulujen seurannassa ja ennusteiden laadinnassa oman vastuualueesi osalta. Tehtävässä menestyminen vaatii projektien laajojen kokonaisuuksien ymmärrystä. Teet tiivistä yhteistyötä projektien henkilöstön ja talousosaston muiden ammattilaisten kanssa.

Voit olla joko urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja tai jo alan valmis ammattilainen, sillä tärkeintä meille on, että omaat oikean asenteen ja motivaation uuden oppimiseen.

Toivomme

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • organisointitaitoja ja kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia
  • sujuvaa englannin kielen taitoa
  • joustavuutta ja tiimityötaitoja
  • itsenäistä ja ratkaisuhakuista työotetta
  • SAP ja/tai Hyperion osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme

  • mielenkiintoiset ja vaihtelevat tehtävät monipuolisessa työympäristössä
  • ammattitaitoisen ja innostavan tiimin tuen
  • vakituisen tehtävän arvostetun työnantajan palveluksessa

Tehtävässä on aloitus joustavasti sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 20.6.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 tai emma.montell@manpowergroup.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Samankaltaiset työt