CFO, talousjohtaja, Nordic Traction Group

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Nordic Traction Group on maailman johtava metsäkoneiden liukuestetuotteiden kuten telojen ja liukuesteketjujen valmistaja. Valmistamme omat tuotteemme Skotlannissa ja Suomessa Loimaalla. Jakelemme ne omien myyntiyhtiöiden kautta Ruotsissa, Saksassa, Kanadassa ja USA:ssa ja muilla markkinoilla toimimme jälleenmyyntikumppaneiden avulla yli 30 maassa. Tuotemerkkejämme OFA, Clark Tracks, NordChain, Tellefsdal Kjetting, GripX. Asiakkaitamme ovat mm. kansainväliset metsäkonevalmistajat ja heidän jälleenmyyjänsä. Työntekijöitä on noin 100 ja konsernin liikevaihto on noin 22 M€.

Nykyisen talousjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin haemme nyt Nordic Traction Groupille,

CFO, talousjohtajaa.

Tehtävässä vastaat Nordic Traction Group-konsernin talousjohdosta. Toimit strategisessa roolissa vahvana business-kumppanina osana johtoryhmää, ja tiiviissä yhteistyössä konsernin toimitusjohtajan kanssa. Talousjohtajana sinulla on tärkeä ja vaikuttava rooli liiketoiminnan kehittämisessä. Vastaat myös operatiivisesti taloushallinnossa konsernin raportoinnista, tuloslaskennasta, rahoituksesta ja tilinpäätöksestä. Johdat taloustiimiä, jossa työskentelee pääkirjanpitäjä, kaksi kirjanpitäjää sekä ulkoistettuja kumppaneja. Osaat luontevasti analysoida saatua dataa, ja antaa sen pohjalta näkemyksesi liiketoiminnan kehittämiseen, päätöksentekoon sekä konsernin tulevaisuuden strategisiin skenaarioihin, mutta et kaihda myöskään hands-on tekemistä ja tiimisi tukemista ulkoisen laskennan kysymysten parissa. Omaat strategisen ajattelutavan ja olet rohkea, osallistuva jäsen johtoryhmässä tarjoten näkemystäsi ja osaamistasi liiketoiminnan kehittämiseen.

Toivomme, että voit työskennellä osan viikosta Nordic Traction Groupin Loimaan toimipisteessä, mutta tehtävässä on myös hyvät mahdollisuudet etätyön suhteen. Konserni ja liiketoiminta on kansainvälinen ja raportointikieli on englanti. Oman tiimisi jäseniä on Suomessa ja Skotlannissa sekä muita työyhteisön jäseniä on Pohjois-Amerikassa ja Pohjoismaissa. Olethan erityisen innostunut kansainvälisestä liiketoiminnasta ja monipuolisesta työnkuvasta.

Vastuullesi kuuluu:

 • Konsernin talouden suunnittelu ja analysointi, mukaan lukien budjetit, liiketoimintasuunnitelmat, ja kannattavuuslaskelmat
 • Rahavarojen hallinta ja pankkisuhteet
 • 3 hengen sisäisen taloustiimin johtaminen sekä yhteistyö ulkoistettujen palkka- ja kirjanpitokumppaneiden kanssa
 • Vuosittaisen tilinpäätöksen (IFRS) laatiminen yhteistyössä pääkirjanpitäjämme kanssa
 • Aktiivinen osallistuminen yrityksen strategiaprosessiin ja liiketoiminnan kehittämiseen

Toivomme sinulta:

 • Olet vahva liiketoiminnan kumppani, joka osaa toimia strategisella tasolla ja uskaltaa tuoda näkemyksenä esiin aktiivisena johtoryhmän jäsenenä
 • Useamman vuoden monipuolista taloushallinnon kokemusta sisältäen etenkin sisäisen laskennan vankkaa osaamista, mutta ymmärrystä myös ulkoiseen laskentaan ja konsernitilinpäätökseen
 • Talouskokemus valmistavasta teollisuudesta katsotaan ehdottomaksi eduksi
 • Soveltuvaa tutkintoa taloushallinnosta/liiketaloudesta/hallinnosta
 • Kokemusta Business Intelligence-työkaluista, kuten PowerBI, ja kykyä ymmärtää ERP-järjestelmiä
 • Vahvaa suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle aidosti vastuullisen ja haasteellisen roolin kansainvälisessä yrityksessä. Tässä tehtävässä sinulla on valtuudet vaikuttaa koko konsernin tulevaisuuden menestykseen. Yritys tarjoaa bonusohjelman ja kannustimet sekä joustavan etätyömahdollisuuden.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 6.10.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Annika Antonen p. 044 2814001, [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.