Cloud Consultant, Telia Inmics-Nebula Oy

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.


Welcome to Telia - Home to Your Next Big Opportunity! We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 550 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.

"Olen Jukka Ahtikari ja työskentelen Advisory and Consulting -tiimin esimiehenä Telia Inmics-Nebulalla. Tiimissäni työskentelee eri pilviteknologioiden, esimerkiksi Microsoft- ja AWS-ratkaisujen, asiantuntijoita. Etsimme pilviosaajia, joilla olisi jo hiukan kokemusta M365- ja Azure-teknologioiden parista, sekä halua kehittyä omalla uralla ja olla mukana viemässä pilvimatkaamme eteenpäin."

Onko tässä seuraava mahdollisuutesi? Etsimme Jukan tiimiin vahvistuksia sinusta,

Cloud Consultant

Olet keskeisessä asemassa osana Cloud and Solutions -liiketoimintayksikkömme pilviasiantuntijoitamme. Pääset kehittämään yrityksemme parhaita käytäntöjä sekä palvelutarjontaamme yhdessä oman ja muiden yksiköiden asiantuntijoiden kanssa. Olet mukana viemässä läpi asiakkaidemme pilvitarinaa, sekä suunnittelet ja viet eteenpäin asiakkaan IT-ratkaisua - kehittämisen tiekarttaa ja arkkitehtuuria hyödyntäen.

Keskeisintä tässä roolissa:

Olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa esimerkiksi M365-teknologioihin liittyviä projekteja asiakkaillemme.

Olet asiakaskeskeinen ja osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet sekä niiden pohjalta edistää sopivien ratkaisujen suunnittelua ja toteuttamista.

Osaat hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja suunnitella ratkaisuja kokemuksesi ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Pystyt myös toimimaan yhteistyössä sidosryhmien kanssa, esimerkiksi myyntitiimiemme tukena teknisenä konsultoivana presales-asiantuntijana.

Kuka sinä olet?

Sinulla on käytännön kokemusta M365- tai Azure -palveluista ja ymmärrät niiden tuoman lisäarvon asiakasympäristöissä. Haluat olla tukemassa ja viemässä asiakkaiden ympäristöjä moderniin suuntaan.
Haluat oppia uusia teknologioita, mutta pystyt myös haastamaan ja kehittämään tapoja tehdä asioita. Pystyt esittämään ideoitasi ja suunnitelmiasi niin sisäisille sidosryhmille, että asiakkaillemme sujuvasti suomen sekä englannin kielellä, aina asiakkaan tarpeen huomioiden. Pystyt keskustelemaan ja vaihtamaan ideoita niin teknisten ihmisten kuin liiketoimintavaikuttajien kanssa, ja saat kuvattua kehitysideasi suunnitelmien muotoon käytännön toteutusta varten.

Työtoimipisteesi voi olla esimerkiksi Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Lahti tai Joensuu. Meillä on myös mahdollisuus joustavaan etätyöhön. Luonnollisesti pyrimme myös olemaan läsnä asiakkaan luona, silloin kun se on tarpeen asiakasprojektin onnistumisen varmistamiseksi.

Osaamista ja kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista:

  • M365 liittyvien palveluiden käyttöönotoista ja migraatioista
  • M365 E5 tietoturvateknologioista
  • Azure IT -infrastruktuurista ja arkkitehtuurista
  • Azuren tarjoamista kehitysmahdollisuuksista ja Azure-hinnoittelusta
  • Kyky tehdä tiekarttatyyppisiä suunnitelmia yhdessä asiakkaiden kanssa

Seuraavat taidot katsotaan eduksi:

  • Kokemusta ja osaamista AWS- ja Google Cloud -julkipilvipalveluista
  • Kokemusta arkkitehtuurisuunnitelmien tekemisestä sekä hyvät dokumentointitaidot
  • Microsoft-palvelinympäristöjen osaaminen
  • Devops-ajattelumalli
  • Esimerkiksi Azure- ja Microsoft 365 -sertifioinnit

Enemmän kuin pelkkä työpaikka
Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Innostuitko?
Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin haethan tehtävään viimeistään 23.9.2022! Lisätietoa voit tiedustella: [email protected], 040 5211 366

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.