Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Controller


Rätinki on nykyaikainen ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijakonserni. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä edistykselliset sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Olemme erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon kumppani. Tehtävämme on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Palvelemme asiakkaitamme 45 taloushallinnon osaajan voimin 10 toimipisteessä, yli 25 vuoden kokemuksella. Yhtiön omistaa toimiva johto, joka osaltaan kertoo siitä sitoutuneisuudesta, jolla asiakkaitamme palvelemme. Meille keskeisiä toimintaperiaatteita ovat henkilökohtainen palvelu, ammattiylpeys ja nykyaikaiset työmenetelmät. Lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.ratinki.fi/

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme aikaansaavaa ja tavoitteellista

Controlleria

Helsingin toimistollemme. Työssäsi vastaat pääkaupunkiseudulle perustetun yksikkömme asiakkaiden tukemisesta moninaisissa taloushallinnon ja liiketoiminnan kysymyksissä. Tehtävä on taloushallinnon asiantuntijatehtävä ja työnkuva on konsulttimaista työtä, jossa asiakassuhteiden ylläpitäminen ja syventäminen ovat tärkeitä mittareita työssä onnistumiselle.

Tukenasi tehtävässä on konsernijohto sekä yhtä aikaa kanssasi aloittava myyntijohtaja ja muut kollegasi ympäri Suomen. Tehtävässä pärjää hyvin suomen kielellä, englannin kielen taito katsotaan eduksi.


Mitä toivomme sinulta?

  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. Tradenomi / KTM)
  • Kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä
  • Positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot
  • Ammattitaitosi pohjautuu vahvaan taloushallinnon osaamiseen. Osaat tulkita ja analysoida taloushallinnon tarjoamaa informaatiota asiakkaillemme.


Voit olla kokenut tai muuten sopivia näyttöjä omaava taloushallinnon asiantuntija. Hyvän taustan tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä asiakasvastuullisessa roolissa. Ehdottomasti tärkeintä on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne!


Miksi Rätinki?

Meillä pääset tekemään töitä itsenäisessä roolissa monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan.

Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyt työpisteet, kilpailukykyisen palkan, etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Helsingin toimistomme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Janne Aho p. 040 838 1935 tai sähköpostitse janne.aho@fi.experis.com

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.8.2020 mennessä osoitteessa www.experis.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.