Controller

MAP Medical Technologies Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen yritys, joka on ollut vuodesta 2019 alkaen osa maailman suurinta radiolääkeorganisaatiota, Curium Pharmaa. Yrityksemme valmistaa ja välittää lääketieteen ammattilaisten käyttöön radiolääkkeitä, joilla voidaan parantaa ihmiselämän laatua ja pituutta. Tuotantoyksiköitä on Suomessa kolme, joista yksi sijaitsee Tikkakoskella ja kaksi Helsingissä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MAP Medical Technologies Oy:lle uutta Controlleria.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan:

- Kuukausikatkot

- Kuukausittaiseen tulosraportointiin osallistuminen

- Myyntiraportit ja myynnin analysointi

- Liiketoiminnan tukeminen erilaisten analyysien ja ennusteiden tekemisessä

- Budjetointiprosessiin osallistuminen

- Talouden prosessien ja raportoinnin kehittäminen yhdessä talousjohtajan kanssa

Odotamme hakijoilta:

- Aiempaa työkokemusta vastaavasta tehtävästä vähintään muutaman vuoden ajalta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta

- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (raportointi tehdään englanniksi)

- Vahvaa Excel-osaamista

- Katsomme eduksi, mikäli sinulla on käyttökokemusta Power BI-työkalusta

Tässä tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka on analyyttinen ja sinulla on kykyä sekä halua ymmärtää asiat numeroiden takana. Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Kannat tehtävistäsi vastuuta itsenäisesti, et säikähdä ajoittaista kiirettä ja pystyt priorisoimaan työtehtäväsi. Kykenet työskentelemään sen luonteisessa työssä, jossa on säännöllisesti sovittuja aikatauluja. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Helsingin Jätkäsaaressa.

Tarjoamme sinulle:

- Kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen

- Rennon, mukavan ja joustavan työyhteisön

- Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut

- Mielenkiintoisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn globaalissa organisaatiossa, joka toimii edelläkävijänä radioaktiivisten lääkevalmisteiden tuotannossa ja kehityksessä

- Hyvän ja kattavan perehdytyksen uuteen työtehtävääsi

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.