Country Sales Manager

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Hallingplast on yksi Euroopan johtavista polyeteeni- ja polypropeeniputkien valmistajista. Tuotteitamme käytetään juomaveden, jäteveden, huleveden, kaasun ja kaapelien suojaukseen. Päämarkkinamme ovat infrastruktuuri, energia, kalankasvatus ja teolliset sovellukset. Päämarkkinat ovat Norjassa ja Ruotsissa, mutta vientiä tapahtuu myös ympäri maailmaa.

Suhtaudumme ympäristötyöhömme erittäin vakavasti ja Hallingplast haluaa jatkossa olla aktiivinen osa ympäristötyötä yhdessä alan kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Tarjoamme mm. biopohjaisia putkia, käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa paikallisesta vesivoimasta, otamme prosessiveden jäännöslämmön lämmönvaihtimilla, lämmitämme kaikki tilat, kierrätämme oman tuotantomme jätteet, joista tulee raaka-ainetta tuotteisiin.

Vahvistamme nyt myyntiorganisaatiotamme ja tarvitsemme aktiivisen tekijän rakentamaan liiketoimintaa Suomessa.

COUNTRY SALES MANAGER

Roolissa rakennat ja kehität myyntiä ja asiakassuhteita Suomessa. Olet päivittäin yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, urakoitsijoihin, kuntiin ja tukkuliikkeisiin. Tehtävä on monipuolinen, haastava ja itsenäinen. Pääfokus tehtävässä on uusien asiakkaiden ja myyntikanavien löytäminen ympäri Suomen. Seuraat aktiivisesti markkinaa, osallistut alan messuihin ja löydät asiakkaille parhaat ratkaisut Hallingplastin tuotteilla. Teet tiiviisti yhteistyötä muun myyntitiimin kanssa Ruotsissa ja Norjassa. Raportoit Hallingplast Ab:n toimitusjohtajalle Ruotsiin.

Etsimme itsenäistä tiimipelaajaa, jolla on vahva henkilökohtainen halu kehittää ja kehittyä. Nautit aktiivisesta myyntityöstä ja tulosten saavuttamisesta. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja liikkuva työ on sinulle luontaista. Toivomme, että sinulla on alan kokemusta, ja tekninen ratkaisumyynti on sinulle tuttua. Tekninen koulutus antaa sinulle hyvän pohjan työssä menestymiseen. Tavoitteellisuuden ja tuloshakuisuuden lisäksi olet järjestelmällinen sekä aidosti kiinnostunut teknologiasta ja innovaatioista. Työskentelet pitkäjänteisesti, luovasti ja olet tottunut pitkiin myyntisykleihin. Sinulla on valmiutta matkustaa. Kotipaikkasi voi olla esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla tai Turun alueella. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia. Ruotsin kielen taidosta on merkittävää etua.

Tarjoamme: Itsenäisen ja vastuullisen roolin niche-yrityksessä, jolla on hyvä kasvuvauhti. Työskentelet korkealaatuisten tuotteiden kanssa, jotka ovat vakiintuneita infrastruktuurimarkkinoilla. Tukenasi ovat motivoituneet ja ammattitaitoiset kollegat Ruotsissa ja Norjassa. Teet yhteistyötä markkinoiden johtavien vesi- ja viemäriteollisuuden toimittajien kanssa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.5 mennessä osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, [email protected].