Vuokraamotyöntekijä

Cramo Oyj tarjoaa kone- ja laitevuokrauspalveluja. Kone- ja laitevuokrauspalvelut sisältävät kattavan kone-, laite- ja kalustovalikoiman sekä niihin liittyviä palveluja.
Cramolla on yli 220 000 tuotteen vuokrauskalusto ja yli 150 000 asiakasta. Yhtiö palvelee rakennusalan yrityksiä, teollisuutta, julkisen sektorin toimijoita sekä kuluttajia 11 maassa Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa.

Haussa Turkuun vuokraamotyöntekijä


Roolissa vastaat omassa tiimissäsi vuokraamon monipuolisista työtehtävistä, kuten kaluston hallinnasta ja asiakaspalvelusta.

Työtehtäviisi kuuluu lisäksi;
* yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, oman toimipisteesi, muiden toimipisteiden sekä myynnin ja asennuspalveluiden kanssa
* päivittäisten rutiinien hoitaminen omassa toimipisteessäsi sekä oman osaamisesi kautta muut työtehtävät.


Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä vuokrausalan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi, että koko Cramon toimintaan.


Jos sinulla on innostunut ja asiakaspalvelullinen ote työskennellä ja omaat kokemusta kalustonhallinnan sekä kunnossapidon rutiineista, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme innostunutta asennetta, tavoitteellisuutta, hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta. Asiakaspalvelutyö vaatii sinulta myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa. Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta katsotaan eduksi.


Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Kysy lisää Rekrytointikonsultti Elina Ruhalta 040 627 8528 tai Hannu Pelliltä 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.