Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Vuokraamotyöntekijä Turkuun

Vuokraamotyöntekijä


Cramo Oyj tarjoaa kone- ja laitevuokrauspalveluja. Kone- ja laitevuokrauspalvelut sisältävät kattavan kone-, laite- ja kalustovalikoiman sekä niihin liittyviä palveluja. Cramolla on yli 220 000 tuotteen vuokrauskalusto ja yli 150 000 asiakasta. Yhtiö palvelee rakennusalan yrityksiä, teollisuutta, julkisen sektorin toimijoita sekä kuluttajia 11 maassa Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa.


Oletko asiakaspalveluhenkinen persoona, joka kykenee työskentelemään niin tiimeissä kuin itsenäisesti jättäen asiakkaat hyvälle tuulelle asiakaspalvelutilanteen jälkeen? Haluatko pitkäaikaisen työpaikan kansainvälisessä alansa yhdessä johtavista yrityksistä, joka mahdollistaa urasteppien ottamisen talon sisällä? Herättävätkö rakennuskoneet sinussa kiinnostusta etkä pelkää niiden käyttöä tai käsien likaantumista koneiden/laitteiden puhdistuksen yhteydessä?

Yllä olevat asiat tiivistyvät tekijään etsiessämme CRAMOLLE KALUSTOTIIMIIN VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ TURKUUN PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

Roolissasi vastaat omassa tiimissäsi vuokraamon monipuolisista työtehtävistä muun muassa kalustonhallinnan ja asiakaspalvelun osalta. Kykenet tuomaan omalla persoonallasi ja tekemiselläsi asiakkaille markkinoiden parasta asiakaspalvelua, unohtamatta asiakaslähtöistä myyntihenkisyyttä. Takaat omalla toiminnallasi sujuvan yhteistyön niin asiakkaiden, oman toimipisteesi - kuin muidenkin sidosryhmien välillä, joita ovat asennuspalvelut, myynti sekä muut toimipisteet. Käytät tarvittaessa rakennuskoneita, etkä pelkää koneiden tarkastusta ja puhdistusta.


Hakemallamme henkilöllä on erinomaiset vuorovaikutus - ja yhteistyötaidot. Omaat mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta kalustonhallinnan ja kunnossapidon rutiineista, mutta tärkeintä on korkea motivaatio tulla alan ammattilaiseksi. Tavoitteellisuus, joustavuus, innostunut asenne sekä halu oppia uutta ovat ydinasemassa tehtävässä. Koneiden, laitteiden ja järjestelmien nykyaikaistuessa palkatulla henkilöllä tulee olla myös kyky omaksua IT - puolen perusasiat ilman kuukausien tuskailua.


Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kalustonhallinnasta ja kunnossapidosta sekä kokemuksen asiakaspalvelu/myynti/rakennusalalta. Trukinajotaito lasketaan isoksi eduksi, kuten myös kokemus CRAMON kalustosta. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen suullista - ja kirjallista taitoa, mutta jatkoa ajatellen myös englannin kielen osaaminen lasketaan eduksi.


Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi suurella toimijalla. CRAMO pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa, joten pääset esittämään ideoita ja olemaan osana työskentely - ja toimintatapojen kehitystä. Työajat tehtävässä ovat maanantaista perjantaihin 7 - 15 & 8 - 16 välillä ja työpaikka sijaitsee Turun Varusmestarintiellä.


Kiinnostuitko? Hae tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisää tietoa saat ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Elina Ruhalta 040 627 8528 tai Sourcing Konsultti Hannu Pelliltä 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.