KESÄ 2024 - Asiakaspalvelun ja myynnin avoin haku

KESÄ 2024 - Asiakaspalvelun ja myynnin avoin haku

Oletko kiinnostunut myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä ja etsit kesätöitä kesälle 2024? Etsimme avoimella kesätyöhaulla pääkaupunkiseudulle kesäksi 2024 innokkaita osaajia, jotka ovat kiinnostuneita myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä.

Työtehtävät voivat vaihdella asiakastoimeksiantojemme mukaan. Myös työsuhteen kesto sekä aloitusajankohta vaihtelevat paikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin).

Olemme jo vuosien ajan työllistäneet useita osaajia moniin erilaisiin kesätyötehtäviin. Lähettämällä avoimen kesätyöhakemuksen, vahvistat hurjasti mahdollisuuksiasi työllistyä asiakaspalvelun tai myynnin tehtävään kesäksi 2024!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Otamme sinuun yhteyttä heti, mikäli sinulle sopiva kesätyöpaikka aukeaa kauttamme!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.