Credit Controller, DNB Auto Finance Oy

Credit Controller, DNB Auto Finance Oy

DNB Auto Finance Oy on vahvasti pohjoismainen rahoitusyhtiö. DNB Auto Finance Oy on Norjan suurimman, vuonna 1822 perustetun DNB-pankin täysin omistama tytäryritys. DNB on autorahoituksen johtava toimija Pohjoismaissa rahoitettujen autojen määrän ollessa yli 500 000.

DNB Auto Finance Oy aloitti toiminnan vuonna 2019. DNB rahoittaa uusia ja käytettyjä ajoneuvoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat osamaksu ja rahoitusleasing, jälleenmyyjä- ja maahantuontiasiakkaillemme esittelyajoneuvojen rahoitus, kaupintavaraston rahoitus sekä monipuolinen rahoituslaskin sähköisellä allekirjoitusmahdollisuudella. Lisätietoa osoitteesta www.dnbautofinance.fi

Onko sinulla kokemusta luottopäätösten tekemisestä ja perintään liittyvistä tehtävistä? Saatat tällöin olla etsimämme Credit Controller DNB Auto Finance Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Kamppiin.

Tehtäviisi kuuluu

  • yksityis- ja yritysasiakkaiden autorahoitusta koskevien luottopäätösten tekeminen sekä luottopäätöksiin liittyviin kysymyksiin vastaaminen
  • perintärutiinien kehittäminen ja perintään liittyvien tehtävien hoitaminen perintätoimiston kanssa
  • asiakkaiden maksukyvyn ja -käyttäytymisen seuranta
  • asiakkaiden maksusopimusten laadinta
  • tiimin tehtävien ja prosessien tehostaminen ja kehittäminen

Tehtävässä menestymisessä auttaa

  • soveltuva koulutustausta tai työkokemuksen kautta karttunut osaaminen vastaavista tehtävistä
  • kokemus pankki-, perintä- tai finanssialalta muutaman vuoden ajalta
  • perusymmärrys KYC-, AML- ja GDPR -prosesseista
  • suomen ja englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen
  • liiketoimintalähtöinen ja kehittymiseen tähtäävä asenne

Tehtävässä liityt osaksi Credit -tiimiä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee DNB Auto Finance Oy:n toimistolla Helsingin Kampissa. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja ajoittuu aukioloaikojemme mukaisesti, pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8-18 ja osittain lauantaihin klo 10-16.

Miksi DNB Auto Finance?

DNB Auto Finance tarjoaa kiinnostavan tehtävän, jossa pääset mukaan osaksi innostavaa ja iloista, matalahierarkista tiimiä ja työyhteisöä, joka kannustaa ja tukee jokaista onnistumaan työssään. Credit Controllerin tehtävässä työskentelet liiketoiminnan avainroolissa, jossa asiakkaat ja yhteistyökumppanit tuovat sopivaa vaihtelua arkeen. Kasvava organisaatio tarjoaa innostavan kasvun ilmapiirin ja pääset kehittymään ammatillisesti monipuolisessa työssäsi.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, kiinteän kuukausipalkan ja kattavat henkilöstöedut. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan DNB Auto Financelle. Käytössäsi on joustava etätyömahdollisuus.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään tehtävän luonteen vuoksi luottotietojen tarkistus jonka läpäiseminen on ehtona työsuhteen alkamiselle.

Kiinnostuin! Miten haen?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpowerin kanssa. Hae mukaan mahdollisimman pian klikkaamalla "Hae heti" -painiketta. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Jos sinulle tulee lisää kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä Manpowerin konsultteihin:

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360 sekä Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.