Customer Administration Specialist, Savox

Savox Communications Oy Ab (Ltd) on kansainvälinen konserni, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita sekä työsuojeluun liittyviä laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt. Konsernin liikevaihto on tänä vuonna n. 40 milj € ja Savoxilla on voimakas kasvustrategia.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Savox Communications Oy:lle uutta vahvistusta heidän asiakaspalvelutiimiinsä.

Etsimämme Customer Administration Specialistin työpiste tulee sijaitsemaan Espoon Keilarannassa. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö (liukuva työaika). Työtä voi tehdä myöskin osittain etänä.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan:

- Asiakkailta tulleiden tilausten vastaanottaminen ja niiden syöttäminen ERP-järjestelmään

- Asiakkailta tulleisiin tiedusteluihin vastaaminen (tiedustelut voivat olla hintatiedusteluja tai teknisempiäkin kysymyksiä)

- Laskutukseen ja myyntireskontraan liittyvät työtehtävät

- Tuet ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin sekä tuotannon kanssa

- Tarjouspyyntöihin vastaaminen

- Muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät

- Avustavat toimistotehtävät

Odotamme hakijoilta:

- Aiempaa työkokemusta muutaman vuoden ajan vastaavista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä

- Soveltuva koulutus (esim. AMK-tutkinto)

- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

- Perushyviä IT-taitoja

Tässä tehtävässä pärjää parhaiten, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja nautit vastuullisesta sekä sopivan itsenäisestä työtehtävästä. Sinulla on tarkka ja huolellinen työote. Ymmärrät ja miellät myöskin kaupallisen puolen ja olet nopea omaksumaan uusia asioita. Oivallat, että kaiken keskiössä on asiakas.

Tarjoamme sinulle:

- Kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen

- Pienen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin tuen

- Kattavan perehdytyksen

- Työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä yrityksessä

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.