Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Customer Service Specialist / Asiakaspalveluhenkilö, Vantaa

Haluaisitko olla osa pientä, mutta dynaamista B2B asiakaspalvelutiimiä? Voisit olla seuraava jäsenemme ja tärkeä henkilö kansainväliseen tiimiimme!

Etsimme asiakkaallemme Vantaan toimipisteeseen itsenäisellä otteella ja hyvällä asenteella varustettua

ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ / CUSTOMER SERVICE SPECIALISTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen, joka on kestoltaan n. 4-6 kk. Haemme henkilöä vahvistamaan olemassa olevaa tiimiä ja olemaan osa työyhteisöä. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja halukas omaksumaan nopeallakin aikataululla uutta tietoa. Toimistomme sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toivottava aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Työnkuvasi tulee koostumaan seuraavasti:

- Monipuoliset asiakaspalvelutehtävät
- Asiakastilausten vastaanotto ja syöttäminen järjestelmään
- Reklamaatioiden hoitaminen

Asiakkaallamme on otettu vastikään käyttöön SAP järjestelmä ja työnkuvaasi kuuluu myös olennaisesti SAP:n päivittäinen käyttö sekä mahdollinen prosessipäivitys uusien käytäntöjen kautta.

Hakijaltamme odotamme seuraavia ominaisuuksia:

- Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- Kaupallista tai muuta relevanttia koulutusta
- Sujuvaa englannin kielen taitoa ja kykyä kommunikoida kansainvälisesti
- Kokemusta ja vahvaa osaamista SAP tilaustenkäsittely-/toiminnanohjausjärjestelmästä

Kommunikaatiotaitosi ansiosta pystyt ottamaan haasteen kuin haasteen vastaan hymyillen ja olet nopea tunnistamaan oikeat ratkaisut tilanteessa kuin tilanteessa. Nautit työskentelystä nopeatahtisessa ympäristössä, jossa osaat kuitenkin optimoida laadun ja tarkkuuden yhdistettynä nopeuteen ja tehokkuuteen. Nautit myös siitä, että tunnistat, kuinka prosesseja voitaisiin optimoida paremmaksi ja uskallat tuoda omat kehitysideasi esille. Toisien sanoen etsimme kollegaa, joka tykkää tarttua asioihin ja kykenee saamaan asioita aikaan.

Tarjoamme palveluhenkiselle ja paineensietokykyiselle työnhakijalle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä ja miellyttävässä työyhteisössä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian viimeistään 7.7.2020 mennessä rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.