Customer Support Sales Representative, Henkel

Henkel Beauty Care on johtavassa asemassa omalla liiketoiminta-alueellaan, ja sen tuotemerkkivalikoima kasvaa jatkuvasti. Yksikkö kehittää ja valmistaa laadukkaita hiusten-, vartalon-, ihon- ja suunhoitotuotteita. Tuotteet ovat myyntimenestyksiä yli 150 maassa. Beauty Care -liiketoimintayksikkö on Pohjoismaissa aktiivinen sekä vähittäismyynnin että ammattituotteiden alueella. https://www.henkel.fi/tuotemerkit-ja-liiketoimintayksikoet/beauty-care

Haemme positiivista ja hyvän asenteen omaavaa Customer Support Sales Representative -henkilöä, joka tulee työskentelemään Henkel ja Schwarzkopf Professional -kampaamoammattituotteiden parissa.

Tässä tehtävässä pääset osaksi aktiivista tiimiämme, jossa palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja valittu henkilö työllistyy suoraan Henkel Beauty Carelle.

Tässä tehtävässä päiväsi koostuvat mm. seuraavista asioista:

 • Asiakkaiden tilausten vastaanotto puhelimitse sekä asiakkaan ostojen kasvattaminen kampanjoiden ja uusien tuotteiden esittelyn avulla
 • Myyntipuheluiden hoitaminen asiakkaille yhdessä sovittujen asiakaslistojen mukaisesti
 • Asiakkaiden opastaminen ja tukeminen eShop-verkkokaupan käytössä ja verkkokauppa-asiakkaiden määrän kasvattaminen oman työpanoksen avulla
 • Tuotetuki asiakkaille tarvittaessa
 • Helsingin myymälässä asioivien asiakkaiden palvelu
 • Myymälän varaston sekä yleisen ilmeen ylläpito yhdessä muiden kollegoiden kanssa
 • Mahdolliset konsulenttityöt PK-seudun avainasiakkaissa

Odotamme ja toivomme sinun omaavan seuraavat:

 • Asiakaspalveluhenkisyys
 • Tiimityöskentelytaidot
 • Kyky itsenäiseen työhön
 • Sujuva tietotekniikan käyttö ja kyky oppia uusia ohjelmia
 • SAP osaaminen katsotaan eduksi
 • Kampaamoalan kokemus katsotaan eduksi
 • Kielitaito: Suomen ja ruotsin kielen asiakaspalvelutasoinen hallitseminen. Englannin kieli on tarpeellinen hallittava yrityksen järjestelmien ja monen tukifunktion kielenä päivittäisessä työssä.

Tarjoamme mukavan, kannustavan ja innostavan työympäristön. Haluamme työntekijöidemme aidosti viihtyvän ja kehittyvän kanssamme. Meillä on johtava markkina-asema kaikilla kansainvälisillä markkinasegmenteillä. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Helsingin Kampissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091

Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.