Customer Support Specialist

DNB Auto Finance Oy on vahvasti pohjoismainen rahoitusyhtiö. DNB Auto Finance Oy on Norjan suurimman, vuonna 1822 perustetun DNB-pankin täysin omistama tytäryritys. DNB on autorahoituksen johtava toimija Pohjoismaissa rahoitettujen autojen määrän ollessa yli 500 000.
DNB Auto Finance Oy aloitti toiminnan vuonna 2019. DNB rahoittaa uusia ja käytettyjä ajoneuvoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat osamaksu ja rahoitusleasing, jälleenmyyjä- ja maahantuontiasiakkaillemme esittelyajoneuvojen rahoitus, kaupintavaraston rahoitus sekä monipuolinen rahoituslaskin sähköisellä allekirjoitusmahdollisuudella. Lisätietoa osoitteesta www.dnbautofinance.fi

Onko loistavan asiakaspalvelun tarjoaminen sinulle kunnia-asia? Nautitko asiakkaiden pulmien selvittämisestä ja ratkaisemisesta hyvällä asenteella? Saatat silloin olla etsimämme Customer Service Specialist asiakkaallemme DNB Auto Finance Oy:lle Helsingin Kamppiin määräaikaiseen toimeksiantoon vuodeksi 2024.

Tässä tehtävässä palvelet asiakkaita ja yhteistyökumppaneita autorahoituksiin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse. Työarkesi koostuu asiakkaiden neuvonnasta, järjestelmien käytöntuesta, tuote- tai palveluhaasteiden selvittämisestä sekä rahoitussopimusten ja maksujen hallinnoinnista.

Ketä etsimme?
Etsimme tiimin vahvistukseksi työkaveria, jolla on sosiaalista pelisilmää, oma-aloitteisuutta ja halua tarjota loistavaa asiakaspalvelua. Voit olla asiakaspalvelu-urasi alussa tai jo kokenut osaaja, mutta toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta asiakaspalvelualalta tai rahoitusalalta. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu oppia. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä esihenkilön ja tiimin jatkuvan tuen. Ratkaiset pulmatilanteet hyvällä asenteellasi ripeästi ja sovellat ohjeita itsenäisesti. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia.

Mitä meiltä saat?
DNB Auto Finance tarjoaa kiinnostavan tehtävän, jossa pääset mukaan osaksi innostavaa, matalahierarkkista ja dynaamista tiimiä, joka kannustaa ja tukee jokaista onnistumaan työssään. Kasvava organisaatio tarjoaa innostavan kasvun ilmapiirin. Voit työskennellä hybridimallin mukaisesti perehdytysjakson jälkeen osittain etänä tai uudella, viihtyisällä toimistollamme Helsingin Kampin ytimessä. Työ on arkityö ja käytössä on laajasti liukuva työaika. Rekrytoidut suoraan DNB Auto Finance Oy:n kirjoille ja työsuhde on määräaikainen vuoden 2024 loppuun saakka.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haethan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.2.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:
Delivery Manager Oona Criado, [email protected], 040 185 8306
Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.