Digit.oppimisympäristöratkaisujen kehityspäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista monialaisista tiedeyliopistoista. Tarjoamme opetusta lähes sadassa pääaineessa. Työllistämme 2 750 henkilöä ja yliopistoyhteisöömme kuuluu noin 16 000 perustutkinto-opiskelijaa ja yli 27 000 aikuisopiskelijaa. Toimimme Joensuussa ja Kuopiossa. Tutkimuksemme on useilla aloilla maailman kärkeä. Tuotamme tutkittua tietoa avoimesti käytettäväksi ja kaikkien hyväksi. UEF on vaikuttavia tekoja, joilla on merkitystä nyt ja tulevaisuudessa. Tutustu yliopistoomme osoitteessa www.uef.fi.

Yliopistopalveluiden tietotekniikkapalvelut-yksikössä työskentelee 60 IT-alan ammattilaista vastaten laaja-alaisesti yliopiston ICT-palveluiden kehittämisestä ja tuottamisesta.


Haemme Itä-Suomen yliopistolle

DIGITAALISTEN OPPIMISYMPÄRISTÖRATKAISUJEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

osaavien henkilöiden joukkoon tietotekniikkapalveluihin Joensuun tai Kuopion kampukselle joustavin etätyömahdollisuuksin.

Vastuullasi on Itä-Suomen yliopiston digitaalisten oppimisympäristöjen kehityssuunnitelmat, niitä toimeenpanevien erilaisten kehitysprojektien ja digitaalisten ratkaisujen kehitystyö sekä kehitystiimin johtaminen. Työskentelet yhdessä moniammatillisesti erilaisten sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa sekä vastaat digitaalisten oppimisympäristön kehitystiimin rakentamisesta ja toiminnasta. Pystyt toimimaan luontevasti digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämisessä niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla.

Toimit opettamisen digitaalisten ratkaisujen kehitystyön rajapinnassa tuoden näkemyksellisyyttä siitä, miten digitaalisia oppimisympäristöjä kehitetään opetuksen ja oppimisen tarpeet huomioiden. Pystyt tarvittaessa ottamaan roolia myös yksittäisten ratkaisujen kehittämistyössä, osallistuen kehitystyön eri vaiheisiin asiantuntijuudellasi ja panoksellasi.

Toivomme sinulta seuraavia taitoja ja osaamista

 • Toimintalähtöistä digitaalisten ratkaisujen kehitysosaamista
 • Näyttöjä erilaisten digitaalisten ratkaisujen kehitysprojektien kokonaisuuksien hallinnasta ja läpiviennistä
 • Soveltuvaa koulutustaustaa
 • Ratkaisulähtöistä ajattelua ja toimintaa
 • Hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa


Katsomme eduksi

 • Kokemuksen asiantuntijaorganisaation esimies- tai johtamistehtävistä
 • Projektimenetelmien, ketterän kehityksen ja ratkaisuarkkitehtuurityön tuntemuksen
 • Koulutuksen ja opetuksen toiminnan tuntemuksen
 • Aiemman kokemuksen digitaalisten oppimisympäristöjen ratkaisujen kehittämisestä


Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisen, merkityksellisen ja monipuolisen työtehtävän osana kansainvälistä, luovaa, osallistuvaa ja osallistavaa yliopistoyhteisöä
 • Ketterän ja modernin toimintaympäristön
 • Mahdollisuuden joustavaan monipaikkatyöhön
 • Itä-Suomen yliopiston henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto, laaja henkilöstökoulutustarjonta, edulliset kampusravintolalounaat, Sykettä-liikuntapalvelut ja mahdollisuus työsuhdepolkupyörään.


Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän (muu asiantuntija- ja tukihenkilöstö) mukaisesti. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvasta palkanosasta. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksen. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

Hae tehtävää
Tule rakentamaan kanssamme Suomen parhaimpia digitaalisia oppimisympäristöjä ja hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 tai [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.