Edustaja

Cloetta haluaa tuoda hymyn herkkuhetkiisi! Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Suomessa meitä cloettalaisia on 230 ja toimistomme sijaitsee Turussa. Tuotteisiimme kuuluu hammasystävällisiä ksylitolituotteita, makeisia ja pähkinöitä. Tunnettuja brändejämme ovat Jenkki, Mynthon, Läkerol, Sisu, Aakkoset, TV Mix, Tupla ja Royal. Irtotuotteemme tunnistat CandyKing-, Karkkikatu- ja Parrots-tuotemerkeistä. Voit tutustua meihin tarkemmin: www.cloetta.fi ja www.cloetta.com

Oletko sinä rohkea ja tulostavoitteellinen myynnin tekijä?

Meillä on haussa vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Cloettalle Tampereen alueelle

EDUSTAJA

Tehtävässäsi keskityt pääosin K-Supermarket ja K-Market-ketjujen myymälöihin mukaan lukien etämyynti. Vastaat oman myyntipiirisi myymälöissä Cloettan tilasta, myyntipistekohtaisista sopimuksista, näkyvyydestä ja myynnistä ja kannattavuudesta. Edustajana päävastuusi ovat menekinedistäminen ja myynti.

Menekinedistäminen

  • Hoidat irto- ja pakattujen tuotteiden menekinedistämisen oman myyntipiirisi myymälöissä ja vastaat sen laadusta asiakkaalle
  • Vastaat kampanjoiden toteutuksesta ja visuaalisesta ilmeestä myymälöissä

Myynti

  • Vastaat kaikkien Cloettan tuotekategorioiden myynnistä oman piirisi myymälöissä Myyt Cloettan tuotteita yrityksen asettamien tavoitteiden mukaisesti
  • Kehität yrityksen liiketoimintaa kasvattaaksesi Cloettan markkinaosuutta, ideoit ja etsit aktiivisesti lisämyynnin mahdollisuuksia
  • Toimit oman alueesi myymälöiden liiketoiminnan kehittäjänä ja vastaat myynnin kannattavasta kehittämisestä niissä
  • Hyödynnät käytössä olevaa analytiikkaa ja myynnin seurantaa omien asiakkuuksiesi myynnin kehittämiseksi

Raportoit työstäsi aluekenttäpäällikölle. Osallistut yhteisiin alueellisiin palavereihin ja teet tiivistä yhteistyötä oman myyntipiirisi aluemenekinedistäjän kanssa. Toimit Cloettan arvojen mukaisesti kaikissa tilanteissa. Vastaat itsenäisesti kustannustehokkaiden reittisuunnitelmien laatimisesta. Hyödynnät työssäsi aktiivisesti Cloettan myynnin raportointityökaluja. Kehität ja ylläpidät Cloettan tietojärjestelmien ja sovellusten osaamistasi aktiivisesti. Cloettan omalla oppimisalustalla on lisäksi tarjolla ajankohtaisia koulutuksia ja perehdytyksen oppimismoduuleja. Tehtävä ei sisällä esihenkilövastuuta.

Odotamme sinulta

rohkeutta ja myynti-intoa, halua saada aikaan tuloksia. Nautit muuttuvista tilanteista ja pystyt toimimaan nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Olet aloitteellinen ja itsenäinen tekijä. Säilytät sinnikkyyden haastavissakin tilanteissa ja kohtaamisissa. Kuuntelet asiakasta tarkalla korvalla ja pyrit luomaan ja ylläpitämään asiantuntemukseen ja luottamukseen perustuvia asiakassuhteita.

Hyvän pohjan työhön antaa kaupallinen peruskoulutus, ja vähintään 2-3 vuotta päivittäistavarakaupan ja myynnin kokemusta. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvällä tasolla ja käytät sujuvasti MS-office-sovelluksia ja Teamsia. Sinulla on englannin kielen perustason taidot. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Hakuohjeet

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sari Pertola-Kupiainen, [email protected], 050 406 2465, 14.2. klo 8-9, 15.2. klo 8-9 ja klo 16-17 tai 16.2. klo 11-12.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.