Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Eläkeasiantuntija, Espoo


Haemme nyt eläkeratkaisujen asiantuntijaa asiakkaallemme. Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian ja sopimus vuoden 2020 loppuun asti. Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa vuokratyösuhteena. Asiakkaamme toimii hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoossa.

Vastuualueenasi on ryhmäeläkevakuutusten eläkkeiden laskenta ja maksaminen painottuen etuusperusteisten ryhmäeläkevakuutusten eläkeratkaisuihin. Toimit asiantuntijana eläkeratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä ja vastaat eläkeratkaisujen toteuttamisesta itsenäisesti. Osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen ja ylläpidät yhteistyötä muun muassa Eläkeyhtiöihin sekä sisäisiin asiakkaisiin.

Odotamme sinulta
Tunnet voimassa olevan työeläkelainsäädännön perusteet ja kuinka työeläkelainsäädäntö on muuttunut vuosien varrella
Kokemusta lisäeläkejärjestelyihin liittyvästä laskennasta joko henkivakuutusyhtiössä, eläkevakuutusyhtiössä, eläkesäätiössä tai eläkekassassa
Excel työkalun tuntemusta sekä kykyä avata vähän mutkikkaammatkin asiat asiakkaalle hänen kielellään
Aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja kiinnostusta selvittää monipuolisia asiakokonaisuuksia
Halua ylläpitää ja jakaa omaa osaamistasi sekä halua kehittää itseäsi

Tarjoamme sinulle
Itsenäisen ja merkityksellisen työn työeläkeasioiden parissa
Mahdollisuuden kehittyä eläkealan osaajaksi

Asiantuntevan ja osaavan tiimin

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Tulemme täyttämään position heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi ja Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.