Elintarviketyöntekijä

Kasvishovi Oy on pohjoissuomalainen elintarvikkeiden valmistaja, joka valmistaa yli 30 vuoden kokemuksella laadukkaita kasvis- ja majoneesituotteita sekä toimii Pohjois-Suomen vähittäiskaupoille kasvisten ja muiden elintarvikkeiden tukkuna. Haluamme olla vahvasti mukana Pohjois-Suomen ruokakulttuurin kehittämisessä. Lähiruoka tarkoittaa meille paikallisia tuotteita, tuoreutta sekä oman alueen työllistämisen edistämistä. Uskomme yhdessä tekemisen ja yhteisöllisyyden kantavaan voimaan. Haluamme osaltamme huolehtia siitä, että meillä on kaikilla tulevaisuudessakin mahdollisuus nauttia puhtaista, pohjoissuomalaisista tuotteista.

Etsimme asiakkaallemme Kasvishovi Oy:lle

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ

Ouluun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää monipuolista työtä elintarvikkeiden parissa. Aikaisempi työkokemus vastaavista töistä on toki etu, mutta ei välttämätöntä.

Odotamme sinulta:

- Hyvää fyysistä kuntoa
- Reipasta asennetta ja hyvää oppimiskykyä
- Oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta
- Hygieniapassia
- Kohtuullista suomen kielen osaamista

Työhön perehdytetään hyvin ja työssä noudatetaan elintarvikealan TES:iä. Työaika vaihtelee klo 6.00-15.30 välillä maanantaista perjantaihin, myös satunnaiset lauantaityöt voivat olla mahdollisia. Viikoittainen työmäärä on 40 tuntia. Työsuhteen aloitus edellyttää negatiivisen salmonellatodistuksen.

Kiinnostuitko?

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit paikasta, hae mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si/hakemuksesi osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 tai [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.