Erityisvahinkoasiantuntija, Howden Finland

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Howden Finland Oy on Suomen johtava vakuutusmeklari, jonka osaamista ovat yritysten ja kiinteistöjen vakuuttaminen sekä vahinkojen hoito. Asiakkaina on kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä sekä yritysasiakkaita eri toimialoilta, kuten tuotannollinen teollisuus, suuret investointihankkeet ja infraprojektit. Meillä on kuusi toimipistettä ja työllistämme yli 120 työntekijää ympäri Suomen. Howden Finland on osa maailman suurinta itsenäistä vakuutusmeklariyhtiötä, Howden Broking Groupia ja Lontoossa 1994 perustetun Howdenin historia ja kulttuuri vaikuttavat olennaisesti tapaamme toimia. Henkilöstö on Howden Groupin suurin omistaja. Lue meistä lisää: https://howdenfinland.fi/


Haemme yritysvahinkojen ammattilaista ERITYISVAHINKOASIANTUNTIJAKSEMME vakituiseen työsuhteeseen.

Erityisvahinkoasiantuntijana tehtäväsi on edistää ja valvoa yritysasiakkaidemme etua vakuutuksiin liittyvissä vahinkoasioissa.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, hyvät työvälineet, kilpailukykyiset edut sekä mielekkään työympäristön mukavassa tiimissä. Työpisteesi voi olla Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Kouvolassa, Turussa tai Oulussa ja työtä voi tehdä myös osittain etänä/hybridinä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.


Erityisvahinkoasiantuntijan työnkuvaa:

Työpäiväsi koostuu yritysasiakkaidemme eri vakuutuslajeihin liittyvien vahinkotapausten arvioinnista ja kommentoinnista asiakkaalle, vakuutusturvan sisällön tutkimisesta, vahinkojen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta sekä siihen liittyen yhteydenpidosta asiakkaaseen ja vakuutusyhtiöön. Tehtäviin voi kuulua taustasi perusteella myös muita oman osaamisalueen asiantuntijatehtäviä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden vahinkoasiantuntijoiden, lajiasiantuntijoiden ja asiakaspäälliköiden kanssa.


Tehtävässä menestyminen:


Odotamme tulevalta erityisvahinkoasiantuntijalta aiempaa kokemusta yritysvahinkojen hoidosta (mm. omaisuus-, keskeytys-, rakennus- ja asennustyö-, kuljetus- tai vastuuvahingot) ja vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Eduksi luetaan vakuutusalan tai lakipuolen koulutus.

Tehtävä sopii sinulle, jos rakastat ratkoa ongelmia ja olet aikaansaava, tarkka, huolellinen sekä itseohjautuva persoonaltasi. Sinulta löytyy yhä myös halua oppia uutta ja kehittyä alalla.

Työ edellyttää asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, perus IT-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa. Työ vaatii satunnaista matkustuskyvykkyyttä.

Työtehtävää varten tehdään myös hyvämaineisuusselvitys.


Miksi Howdenille?

Howdenilla olet osa asiantuntijajoukkoa, jossa työkavereita tuetaan yli tiimirajojen. Asiakas on kaiken toimintamme ydin ja uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat luottamukseen ihmisten välillä. Kannustamme yritteliäisyyteen, tuemme hyviä ideoita ja panostamme kasvuun. Tarjoamme mielenkiintoisen uramahdollisuuden vakavaraisessa yhtiössä ja työpaikan, jossa pääset kehittymään.

Työpaikkamme on rento ja keskustelukulttuurimme rehellinen ja ystävällinen. Ymmärrämme, että ihminen on kokonaisuus ja tuemme terveellistä työ-vapaa-aika -suhdetta. 

Tarjoamme taustaasi suhteutetun kuukausipalkan sekä mahdollisen tulospalkkion. Etuina tarjoamme liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointiedut, lounasedun, mahdollisen sähköpolkupyöräedun sekä kattavan vakuutuspaketin.


Oletko sinä etsimämme henkilö?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin / Experiksen kanssa. Hae rekisteröimällä cv:si, hakemuksesi ja lisäämällä palkkapyyntösi hakulinkin kautta viimeistään 5.6.2024.

Rekrytointiprosessin ensimmäinen haastatteluvaihe tehdään videohaastatteluna. Tarkkailethan sähköpostiasi mahdollisen videohaastattelukutsun varalta.

Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tietoturvasyistä.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat:

Senior Recruitment Consultant Annika Antonen p. 044 281 4001, [email protected]
Talent Acquisition Consultant Miia Sinkko p. 040 193 0347, [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.