Finance & HR Manager Finland, Essilor Oy/ Experis Oy

The world's leading ophthalmic optics company, Essilor designs, manufactures and markets a wide range of lenses to improve and protect eyesight. Its mission is to improve lives by improving sight. To support this mission, Essilor allocates more than €200 million to research and innovation every year, in a commitment to continuously bring new, more effective products to market. Its flagship brands are Varilux®, Crizal®, Transitions®, Eyezen™, Xperio®, Foster Grant® and Bolon™. It also develops and markets equipment, instruments and services for eyecare professionals. Essilor reported consolidated revenue of nearly €7.9 billion in 2019 and employs close to 74,000 people worldwide. The Group has 33 plants, 449 prescription laboratories and edging facilities, 14 distribution centers, as well as 5 research and development centers around the world. For more information, please visit www.essilor.com.

FINANCE & HR MANAGER

Haemme nyt määräaikaiseen tehtävään Helsinkiin osaavaa ja positiivista talous -ja henkilöstöhallinnon ammattilaista.

Vastaat Essilorin juoksevista taloushallinnon tehtävistä, kuten sisäisestä raportoinnista, budjetoinnista ja taloudellisen tiedon sekä ennusteiden tuottamista. Toimitat palkka-aineiston palkanlaskennan yhteistyökumppanille ja tuet Suomen Essilorin henkilöstöä työsuhdeasioissa HR-päällikön ominaisuudessa. Huolehdit tai valvot lakisääteisten talousvelvoitteiden toteutumista, kuten verotarkastukset ja -ja ilmoitukset. Vastaat myös yhteydenpidosta taloushallinnon ulkoisiin sidosryhmiin. Toimit yhteistyössä liittyen sisäiseen ja ulkoiseen tarkastukseen.

Sinulla on soveltuvaa monipuolista osaamista sekä taloushallinnon että henkilöstöhallinnon kokonaisvaltaisista tehtävistä. Tunnet työlainsäädäntöä ja työehtosopimusten sisältöä, ja osaat hakea tietoa erilaisista lähteistä. Pidät tehtävässä huolta yrityksessä sovittujen käytänteiden noudattamisesta. Työhösi kuuluu myös henkilöstön toimenkuvien ja osaamisen tarkastelu.

Olet avoin ja joustava, tartut tehtäviin reippaalla otteella. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on mentoroiva ote yhteistyöhön. Ohjaat ja otat kantaa tarvittaessa paikallisten talouskysymysten ja työsuhdeasioiden lisäksi vaikkapa muualta Essilorin konsernista tuleviin tiedusteluihin. Sinulla on vaivatonta käyttää englannin kieltä niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten jo kesän aikana. Työsuhde solmitaan Experis/ ManpowerGroupin kanssa ja työn kesto on 4-6 kuukautta (mahdollisesti jatkuu).

Jos työnkuva tuntuu juuri sinulle sopivalta, voit hakea tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 4.7.2021 mennessä osoitteessa www.experis.fi . Voit myös tutustua Essilorin kotisivuihin www.essilor.fi/ ja lukea lisää yrityksen vaikuttavasta historiasta sekä laadukkaista tunnetuista tuotteista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Pia Igoni p. 040-166 2409 tai sähköpostitse pia.igoni@fi.experis.com .

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.