GL Accountant, Signode Finland Oy, Masku

Signode Finland Oy, entinen Oy M. Haloila Ab, on yksi maailman johtava automaattisten kiristekalvokäärintäkoneiden ja huoltopalveluiden toimittaja. Jo yli 7000 Octopus-konetta on toimitettu yli sataan eri maahan. Olemme osa Signode Industrial Groupia, joka koostuu yli sadasta eri puolilla maailmaa toimivasta pakkauskoneiden ja -materiaalien valmistukseen erikois­tuneesta yrityksestä. Signode on teollisen pakkaamisen edelläkävijä, joka on vuosikymmenten saatossa kehittänyt lukuisia alaa mullistaneita materiaali-, prosessi-ja automaatiotekniikan asiakaskeskeisiä innovaatioita.

Työllistämme Maskussa tällä hetkellä 80 henkilöä, joista noin neljännes on tuotannon- ja loput toimihenkilötehtävissä. Yhteensä Signodella on Suomessa n. 110 työntekijää eri tehtävissä, kuten sähkö-, mekaniikka- ja automaatiosuunnittelun, projektihallinnan, sähkö-ja mekaniikka-asennuksen, taloushallinnon, huollon, myynnin, oston ja logistiikan tehtävissä.

www.Signode.fi.

Haemme nyt yhteiseen taloushallinnon tiimiimme

GL Accountant

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat itsenäisesti kirjanpitotehtävistä ja konsernin kuukausiraportoinnista. Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät niin taloushallinnon rutiinitehtäviä kuin myös ad hoc-tehtäviä.

Omaat kokemusta kansainvälisen yrityksen taloushallinnon hoidosta useamman vuoden ajalta, sekä olet persoonana oppimishaluinen ja -kykyinen päästäksesi tehtävään nopeasti sisälle. Verotus, kansainvälinen arvonlisäverotus ja tilinpäätös ovat sinulle tuttuja asioita.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (vähintään AMK-tutkinto)
  • kirjanpidon hyvää tuntemusta
  • talousraportointi ja kustannuslaskenta katsotaan sinulle eduksi
  • englannin ja suomen kielen hyvää taitoa ja ruotsin kielen kirjallista osaamista
  • erinomaisia teknisiä taitoja MS Office (erityisesti Excel)- ja taloushallintojärjestelmiin (iScala, Navision-käyttökokemus eduksi)
  • motivoitunutta, joustavaa, oma-aloitteista työotetta sekä erinoimaisia tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön. Työ on vakituinen. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Tehtävässä on hyvät etätyön mahdollisuudet, henkilön pääasiallinen työntekopaikka on Maskussa, mutta kuitenkin niin, että hän joskus tarvittaessa pystyy kulkemaan myös Liljendalin toimipisteille.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae rekisteröimällä cv:si ja lisäämällä palkkapyyntösi sivustolla www.experis.fi viimeistään 22.12.2021.Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Senior Consultant Annika Antonen 7.12. klo. 13-14 ja 14.12. klo.14-15 [email protected], +358 44 281 4001.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.