Haluatko sähköbussien huoltoasentajaksi


Kiinnostaisiko sinua työskentely raskaan kaluston sekä tulevaisuuden teknologian parissa?

Haemme sähköisten linja-autojen huoltoasentajaa turkulaiselle asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu linja-autojen monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt sekä sähköbussien että "perinteisempien" bussien parissa.

Mikäli sinulla ei vielä ole kokemusta sähköbusseista, niin ei huolta! Tehtävään valittu henkilö saa kattavan palkallisen koulutuksen uusiin sähkölinja-autoihin.

Mikäli sinulta löytyy ensiluokkainen työasenne, halua työskennellä hyvässä tiimissä, asennustaustaa sekä kiinnostusta uutta teknologiaa kohtaan, haluamme kuulla sinusta lisää!

Odotamme hakijalta:
-alalle soveltuvaa koulutusta / kokemusta tai muuta sopivaa työkokemusta
-hyvää suomen kielen taitoa
-vähintään C-luokan ajokorttia
-itsenäistä työskentelyotetta
-vahvaa kiinnostusta ajoneuvotekniikkaan ja sähköbusseihin

Mitä tarjolla sinulle:
- ainutlaatuisen ja monipuolisen työnkuvan perinteisen ajoneuvotekniikan sekä modernin, ympäristöystävällisen sähkötekniikan parissa
- hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- mukavan tiimin ja työtoverien tuen
- koulutuksen uusiin sähkölinja-autoihin
- hyvät työskentelyolosuhteet
- vakituisen työn yhteiskunnallisesti tärkeällä alalla
- arkipäivätyön

Työ alkaa sopimuksen mukaan / mahdollisimman nopeasti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet ja lisätiedot:
Hae tehtävään Manpowerin hakujärjestelmän kautta (manpower.fi) niin pian kuin mahdollista, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja saat soittamalla Manpowerin Senior Recruitment Consultant Esko Sauriolle numeroon 040 647 2205 tai sähköpostilla [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.