Help Desk / Service Desk agentti - valtakunnallinen haku

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Oletko kätevä IT-ongelmien ratkoja?

Hae Service Desk / Help Desk - agentiksi!


Jos sinua kiinnostaa tietotekniikka, ongelmien ratkaiseminen eikä ihmisten kanssa kommunikointi ole vierasta, meillä on sinulle mahdollisuus! Haemme valtakunnallisesti asiakkaillemmemotivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä vastaamaan IT-tuen toiminnasta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi alan opiskelija, vastavalmistunut, innostunut harrastaja tai jo kokenut ongelmanratkaisija.


Työhön kuuluu sisään tulevien yhteydenottojen vastaanottaminen, käsitteleminen ja ratkaiseminen. Yhteydenotot koskevat IT-palveluita (pääosin laite- ja ohjelmistoasennukset, ja niihin liittyvä ohjeistus, tietokoneet, AV-laitteet, mobiili ja tulostimet). Sinulla on mahdollisuus auttaa yrityksen omia työntekijöitä tai vaihtoehtoisesti ulkoisia asiakkaita palveluiden parissa. Tuen piiriin kuuluu laaja valikoima ohjelmia ja järjestelmiä, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistasi.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on
- IT-alan koulutusta (esim. tradenomi, datanomi, ict-asentaja) tai harrastuneisuuden avulla hankittua hyvää yleistä IT-osaamista
- oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
- hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Eduksi sinulle on
- aikaisempi kokemus IT-tuesta tai asiakaspalvelusta
- kyky reagoida kiireisissä tilanteissa
- positiivinen suhtautuminen haasteellisiin tilanteisiin
- auttava ja ratkaisuhenkinen asenne

Hae Experikselle ja pääset osaksi IT-osaamisen yhteisöä, jossa voit kokemuksen karttuessa syventyä eri asiantuntija-alueisiin tai vaikka hakeutua koodarin urapolulle Experis Academyn Graduate -ohjelman kautta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja lisäämällä palkkapyyntösi sivustolla www.experis.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

HAE NYT