Henkilöstöpäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.
Oletko sinä etsimämme HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ, joka johtaa valmentavalla otteella ja tuntee henkilöstöhallinnon tehtäväkentän omakseen? Pieni, mutta kunnianhimoinen sähköyhtiö Herrfors etsii henkilöstöpäällikköä monipuolisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin Pietarsaareen.

Henkilöstöpäällikön tehtävät ovat mielenkiintoiset ja vaihtelevat, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja näkemään työsi tuloksia konkreettisesti. Meillä pääset työskentelemään noin 20 esihenkilön kanssa aidosti innostuneessa ja välittävässä työyhteisössä. Toimit itse esihenkilönä palkkahallinnon asiantuntijalle.

Henkilöstöpäällikkönä tehtäväsi on johtaa, koordinoida ja toteuttaa Herrforsin henkilöstöhallintoa, henkilöstösuunnittelua ja henkilöstöhallinnon kokonaisvaltaista kehittämistä. Etsimällämme henkilöstöpäälliköllä on hyvä ihmistuntemus, kyky empatiaan, tunneälyä ja positiivinen asenne. Hän tuntee alan substanssin, haluaa kehittyä ja kehittää, on joustava ja omaa valmentavan otteen sekä erinomaiset organisointitaidot.

Henkilöstöpäällikön tehtävään Herrforsilla kuuluu mm.

 • organisaation henkilöstösuunnittelu ja kehittäminen
 • rekrytoinnit
 • työsopimukset
 • kehityskeskustelumallit
 • henkilöstökäsikirja ja henkilöstöpolitiikka
 • koulutusohjelmat
 • työehtosopimuksiin ja työlainsäädäntöön liittyvät asiat
 • palkkahallinnon johtaminen
 • sisäinen ja ulkoinen viestintä ja raportointi henkilöstöhallinnon asioista
 • palkkahallinnon järjestelmät ja niiden kehitys
 • työhyvinvointi ja vapaa-ajan toiminta


Tehtävässä menestyäksesi sinua edesauttaa aikaisempi kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä, aito kiinnostus ihmisiä ja henkilöstöhallintoa kohtaan, yhteistyötaidot sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä sopii sinulle, jos olet ratkaisukeskeinen, työskentelet tehokkaasti itsenäisesti sekä osana organisaatiota, ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Hyvä ruotsin ja suomen kielen taito ovat tehtävässä onnistumisen kannalta oleellisia.

Tarjoamme sinulle avainaseman pitkän historian ja kasvavan tulevaisuuden omaavassa sähköalan yrityksessä sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa liiketoimintaan hyvän henkilöstöjohtamisen, henkilöstön osaamisen ja kehittämisen sekä työhyvinvoinnin kautta. Palkka on kilpailukykyinen ja työyhteisö aidosti mukava ja osaava. Yhteisöltä ei puutu kunnianhimoa tai tekemisen meininkiä.

Työsuhdettasi meillä tukee laaja työterveyshuolto, työfysioterapia, lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu, pyöräetu ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Meillä on myös mökki Vuokatissa, minkä vuokraat edullisesti. Työhyvinvointitapahtumat ja yrityksen yhteiset juhlat tarjoavat laadukasta ohjelmaa ja hyvää yhteishenkeä. Haluamme myös muistaa työntekijöitämme pienillä lahjoilla kesällä ja jouluna.

Olisitko sinä uusi kollegamme?
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 24.11.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Toimitusjohtaja Roger Holm [email protected] tai 0405852495 sekä Experiksen Recruitment Consultant Niina Kronqvist [email protected] tai 040 516 9903.

Me Herrforsilla olemme reilun sadan vuoden ajan toimittaneet kilpailukykyiseen hintaan energiaa ja lämpöä asiakkaillemme. Olemme Pietarsaaren ja Ylivieskan alueen oma sähköyhtiö, jonka tavoitteena on laajentua tulevina vuosina yhä useamman suomalaisen kodin ja yrityksen harkintakoriin. Tällä hetkellä palvelemme noin 30 000+ asiakasta ja 4000+ yritysasiakasta

Ei-niin-salainen aseemme on asiakaspalvelu, jonka ansiosta olemme kolmatta vuotta EPSI Ratingin sähkön vähittäismyyntiyhtiöiden asiakastyytyväisyyden kärkikolmikossa. Voimme siis perustellusti sanoa, että meillä on maan tyytyväisimmät sähköasiakkaat. www.herrfors.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.