Henkilöstöpäällikkö, Kansallisgalleria

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 280 työntekijää.

Sykkiikö sydämesi kulttuurille? Haluatko olla osa maamme suurinta kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiota ja tehdä töitä taideaarteiden ympäröimänä? Nyt sinulla on tilaisuus yhdistää ammattiosaamisesi merkityksellisen työn parissa, sillä etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja innostunutta HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ.

Henkilöstöpäällikkönämme vastaat Kansallisgallerian henkilöstöpolitiikasta, sen kehittämisestä ja toteutuksesta sekä henkilöstöohjelman valmistelusta strategiamme mukaisesti. Lisäksi huolehdit erilaisten kehittämisprojektien toteuttamisesta, osaamisen kehittämisestä, palkkahallinnon toimivuudesta ja työhyvinvointi- sekä työkykyasioista yhdessä HR-tiimin kanssa.

Toimit HR-tiimimme esihenkilönä ja teet läheisesti yhteistyötä johdon ja esihenkilöiden kanssa. Olet Kansallisgallerian johtoryhmän jäsen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, vähintään 5 vuoden kokemus vastaavanlaisista HR-tehtävistä ja olet aikaisemmin toiminut esihenkilön roolissa. Olet kerryttänyt kokemusta asiantuntijaorganisaatioista ja niiden HR-toimintojen kehittämisestä. Omaat tuoreita näkökulmia, rohkeutta ja innokkuutta tehdä asioita myös uudella tavalla. Olet toimeen nopeasti tarttuva ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Meille on tärkeää, että Kansallisgallerian arvot kuvaavat myös sinun työskentelytapojasi: yhdessä, avoimesti ja asiantuntevasti.

Mitä me tarjoamme sinulle? Kansallisgalleria on näköalapaikka suomalaiseen kulttuurikenttään. Tarjoamme sinulle laajan, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset työskentelemään Suomen suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa taiteen parissa ja museoympäristössä. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Sen lisäksi, että tarjoamme lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä työmatkaedun, saat kattavat työterveyshuollon palvelut. Kansallisgallerian henkilökunnan etuun kuuluu myös mahdollisuus vierailla näyttelyissä. Pääset työssäsi kohtaamaan meitä kansallisgallerialaisia laajasti.

Odotamme sinua innolla lämminhenkiseen joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä?
Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680 tai [email protected]

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää sivujen www.experis.fi kautta 13.12.2021 mennessä painamalla Hae-painiketta.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.