Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Hitsaajia Vaasaan

Etsimme asiakkaallemme useita ammattitaitoisia hitsaajia Vaasaan. Voit olla kartoittanut kokemuksesi joko opintojen tai töiden kautta.

Työt koostuvat metallipajalla tapahtuvista hitsaustöistä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Kiinnostuitko?

Soita tai laita sähköpostia ja kerro meille mitä osaat!

Saat yhteyden meihin numerossa 040-652 8481 / Mari Alahuhtala tai sähköpostitse mari.alahuhtala@manpowergroup.fi. Voit myös rekisteröityä hakijaksi www.manpower.fi - sivujen kautta painamalla Hae-painiketta.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.