HR / Office generalisti Turkuun

Turun Kupittaalla toimiva kansainvälinen asiakkaamme etsii uutta kollegaa HR / Office generalistin -rooliin.

Toimenkuvaasi kuuluu tässä roolissa toimia palkanlaskennan yhteyshenkilönä sekä hoitaa mm. erilaisia office general -tehtäviä (HR-tehtäviä, IT-palveluiden tilaamista/onboardingia, matkajärjestelyitä sekä laskujen hallintaa). Haemme tehtävään henkilöä, joka pystyy ennakkoluulottomasti tarttumaan joustavasti tehtävään kuin tehtävään, mitä kulloinenkin työviikko ja tilanne vaatii.


Toivoisimme sinulta:

  • Aiempaa osaamista palkanlaskentaprosesseista (palkanlaskentapätevyys plussaa)
  • Tehtävään sopivaa koulutustaustaa sekä työkokemusta
  • Hyviä IT-taitoja (käytössä mm. Netvisor, O365, Sharepoint etc.)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Palveluhenkisyyttä ja halua auttaa
  • Kykyä tarttua tilanteen mukaan tehtävään kuin tehtävään


Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä työskentelemään globaalissa kasvavassa yrityksessä ja saada mahdollisuuden osallistua erilaisiin HR:n osa-alueisiin. Työssäsi sinua auttaa HR-johtaja sekä muu asiantuntijatiimi.

Töitä voi tehdä hybridisti ja toimistolla paikan päällä olisi hyvä olla noin 2-3 päivää viikossa. Tehtävä on vakituinen.

Hakuohjeet

Hae tehtävään Manpowerin hakulinkin kautta ja lisää CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera.

Tehtävään kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus HETI.

Lisää tietoa tehtävästä antaa sinulle Manpowerin Senior Recruitment Consultant Esko Saurio 040 6472205 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.