HR Specialist / People Operations Partner

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.
Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Haemme Tamron pääkonttorille Vantaalle tai Tampereelle monipuoliseen tehtävään

HR Specialist / People Operations Partneria

Tehtäväsi on vastata palkanlaskennan oikeellisuudesta ja oikea-aikaisuudesta, HR-järjestelmien pääkäyttäjyydestä sekä HR-raportoinnista. Pääset kehittämään palkkaprosesseja, sekä ohjeistamaan ja tukemaan esihenkilöitä ja työntekijöitä palkkahallintoon ja TES:n liittyvissä asioissa. Vastuullasi on myös järjestelmätuki sekä järjestelmien jatkojalostaminen. Lisäksi tuotat vaivatta HR-dataa ja raportteja. Toteutat Tamron henkilöstöstrategiaa ja teet tiivistä yhteistyötä kolmen muun HR-kollegasi kanssa dynaamisessa ja kehitysfokusoituneessa HR-tiimissämme. Tehtävässä raportoit Tamron henkilöstöjohtajalle.

Omaat soveltuvan koulutuksen, osaamista ja näkemystä, sekä jo olemassa olevia näyttöjä onnistumisista vastaavissa tehtävissä. Olet luontaisesti strategisesti ajatteleva. Pystyt helposti käsittelemään isoa määrää dataa ja tuottamaan niistä mm. Excel -toimintojen avulla ymmärrettävää tietoa muille. Olet sisäistänyt jatkuvan kehittämisen periaatteen ja haluat työssäsi toimia Tamron laadun ja asiakastyytyväisyyden varmistajana.

Toivomme sinulta

  • Hyvää palkanlaskennan osaamista ja kykyä tulkita työehtosopimuksia
  • Järjestelmäorientoituneisuutta ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • Halua ja valmiutta kehittää prosesseja, toimintatapoja sekä HR-raportointia
  • Aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, analyyttisyyttä ja järjestelmällistä otetta työntekoon
  • Kykyä työskennellä tehokkaasti ja tarkasti
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yrityksessä, joka on kehittänyt suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia jo vuodesta 1895 lähtien. Kansainvälistä aspektia meille tuo emoyhtiömme Saksassa (www.phoenixgroup.eu), joka toimii 27 maassa Euroopassa työllistäen noin 30.000 sitoutunutta ammattilaista.

Kiinnostuitko?
Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 24.6.2022 rekrytointikumppanimme sivuilta www.experis.fi. Huom! Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit Pirjo Levänen, [email protected], puh. 0400 238 418 ja
Terhi Airas, [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.