HR-Specialist, Swarco Finland Oy, Helsinki

SWARCO on kansainvälinen perheyritys ja johtava toimija liikenneturvallisuuden sekä liikenteenhallinnan ratkaisujen alalla. SWARCOlla on yli 4000 työntekijää 22 eri maassa. Suomessa olemme alallamme merkittävin toimija erikoistuen älykkään liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä julkiseen valaistukseen. SWARCO konserniin kuuluu Swarco Finland Oy, Dynniq Finland Oy, YSP Oy ja meitä on yhteensä n. 70 ammattilaista. Liikevaihtomme Suomessa 2020 oli n.17 M€. Lisätietoja konsernistamme ja tuotteistamme löydät https://www.swarco.com/fi/companies/swarco-finland-oy ja https://www.dynniqmobility.fi/

Etsimme Helsinkiin kokenutta HR Specialistia,

vastaamaan Swarco konsernin Suomen HR toiminnoista. Tulet raportoimaan Suomen toimitusjohtajalle sekä matriisissa Nordics yksikkömme HR Business Partnerille.

Tehtäväsi on tukea yrityksen johtoa ja esimiehiä henkilöstöasioissa, koordinoida työsuhteen elinkaareen liittyviä toimintoja ja osallistua työsuojelutoimintaan. Kehität HR-prosessejamme ja autat esimiehiä koulutukseen liittyvissä asioissa. Vastaat työsuhdeasioiden lainmukaisuudesta ja olet yhteyshenkilönä HR:n ulkopuolisiin sidosryhmiin. Pidät monia lankoja käsissäsi ja sparraat liiketoiminnan johtoa HR-asioissa. Tulet työskentelemään useamman toimipisteen ympäristössä ja sinulla tulee olla mahdollisuus tarvittaessa matkustaa. Toivomme näkevämme sinua osan työviikosta toimistollamme Konalassa ja tietysti tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta vähintään 2-5 vuotta vastaavista tehtävistä. Olet helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelemaan. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet pitkäjänteinen. Lähdet rohkeasti selvittämään ja ratkomaan eteen tulevia kysymyksiä. Pysyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae rekisteröimällä cv:si ja lisäämällä palkkapyyntösi sivustolla www.experis.fi viimeistään 30.1.2022. Lisätietoja antaa Senior Consultant Annika Antonen 19.1.2022. klo. 9-10 ja 26.1.2022 klo.14-15, [email protected] fi.experis.com tai +358 44 281 4001.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.