Huolitsija/Vienti- ja tuontikoordinaattori

FINNFREIGHT OY on suomalainen yksityinen huolinta- ja kuljetusalan yritys. Kansainvälisten yhteistyökumppaneiden ansiosta verkostomme kattaa suurimman osan maailman maista. Pystymme näin toimimaan nopeasti, luotettavasti sekä asiakkaan toivomusten mukaisesti ympäri maailman.

FINNFREIGHT OY pystyy tarjoamaan lento- ja merikuljetuksia maailman joka kolkkaan. Räätälöimme asiakkaan toivomusten mukaisesti hänen lähetykset, ovelta - ovelle, kentältä - kentälle, satamasta - satamaan ja kaikkea siltä väliltä.

Finnfreightillä on pitkä kokemus niin lento - kuin merilähetyksien hoitamisessa, niin vienti- kuin tuontilähetyksissä. IATA-agenttina meillä on käytössä parhaat mahdolliset työkalut hoitamaan lentolähetyksiä. Meiltä saa merirahdissa räätälöidyt palvelut niin FCL kuin LCL lähetyksille. Lue lisää https://www.finnfreight.fi/

Etsimme HUOLITSIJAA / VIENTI- JA TUONTIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen sijaisuuteen Finnfreightille Helsinki-Vantaan lentokentän alueelle.

Tarjolla mahdollisuus päästä monipuoliseen ja kansainväliseen työnkuvaan mukavaan porukkaan!

Tehtävässä vastuullesi annetaan kuljetusten järjestäminen etenkin lento- sekä merirahdin osalta ympäri maailman. Olet vastuussa asiakkaiden sekä alihankkijoiden kanssa kommunikoinnista ja hoidat myös kuljetusten dokumentoinnit sekä tullaamisprosessit. Työnkuvaa voidaan halutessasi muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös myynnin ja tarjousten laatimisen suuntaan.

Mitä odotamme sinulta?

Olet asiakaslähtöinen tekijä, jolla on reipas ja oma-aloitteinen ote työssäsi. Menestyäksesi tehtävässä sinulta olisi hyvä löytyä jo jotain aiempaa vastaavaa kokemusta huolitsijan työnkuvaan liittyvistä tehtävistä.

Omaat hyvät IT-järjestelmätaidot ja opit nopeasti uuttakin. Työskentelykielenä roolissa toimii suomi sekä englanti.

Työsuhteesta

Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä Finnfreightin toimistosta käsin mukavassa ja rennossa porukassa, jossa jokainen puhaltaa yhteen hiileen. Alun perehdytyksen jälkeen hybridityöskentelymalli jossain määrin voi olla mahdollista.

Tehtävä on noin puolen vuoden mittainen määräaikainen, mutta työsuhteen jatkoon voi olla mahdollisuus ja se selviää lähempänä jakson loppumista. ManpowerGroup Oy toimii työnantajanasi työsuhteessa.

Palkkaus sopimuksen mukaan, puhelinetu kuuluu sopimukseen.

Kiinnostuitko ja miten hakea?

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään oheisen hakulinkin kautta ja lisää mukaasi CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveen kera.

Tehtävään kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Töiden aloitus sopimuksen mukaan, joko mahdollisimman pian tai kuitenkin viimeistään marraskuussa 2023.

Lisätietoa tehtävästä antavat sinulle Manpowerin Miia Sinkko 0401930347 (arkisin 8-16) / [email protected] ja Emmi Lamberg 040 192 9008 (arkisin 8-16) / [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.