Huoltoteknikko, Pelican Rouge Coffee Solutions

Pelican Rouge tarjoaa kahvipalveluja erilaisten yritysten tarpeisiin valtakunnallisesti. Räätälöimme sopivat laiteratkaisut, palvelumuodot sekä maistuvat, sertifioidut Pelican Rouge, Starbucks sekä Lavazza -kahvit työpaikoille.

Laadukkaiden kahvilaitteiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös raikasta kotimaista lähdevettä ja välipalalaitteet yritysten toimitilojen tarpeisiin. Yrityksille suunnatun toiminnan lisäksi Pelican Rouge tunnetaan myös vähittäiskaupassa tummapaahtoisista UTZ sekä Reilu Kauppa -sertifioiduista kahveistaan. https://www.pelicanrouge.fi/

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Huoltoteknikkoa.

Työn tärkein tavoite on huoltaa sekä pitää huolta asiakkaidemme laitteista ja automaateista sekä ylläpitää erinomaista asiakastyytyväisyyttämme vastuualueellesi kuuluvilla asiakkailla. Päivittäisessä työssäsi kierrät itsenäisesti asiakkailla ja varmistat asiakkaiden laitteiden vikatilanteiden hoidon parhaalla mahdollisella tavalla. Toimit yhteistyössä varastohenkilökuntamme, asiakasvastaavien kanssa sekä muiden huoltoteknikoiden kanssa, varmistaen asiakkaalle luvatun palvelukokonaisuuden toteutumisen.

Toimimme laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten olet myös vastuussa omalta osaltasi laatustandardiemme täyttymisestä esim. ajoreittisi järkevästä suunnittelusta.
Tulemme tarjoamaan työssä onnistumisen kannalta tärkeän ja työtä tukevan perehdytyksen. Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä et näin ollen tarvitse, mutta aikaisempi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen, liikkuvan, vaihtelevan ja itsenäisen työn laitteidemme huolto- ja asennustöiden parissa erilaisten yrityksiä ja asiakkaitamme palvellen
 • Työterveyshuollon ja työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmakuluvakuutuksen
 • Lounas- ja kulttuuriedun
 • Mukavan työympäristön ja työkaverit sekä tarvittavan tuen työssä onnistumiseen
 • Paahdon verran parempaa kahviaMeidän mielestä työssä onnistumisen kannalta seuraavat asiat ovat tärkeitä:

 • Sinulla on kokemusta teknisten koneiden korjaamisesta ja huoltamisesta
 • Olet oma-aloitteinen, omaat kypsyyttä itsenäiseen työskentelyyn ja taidat priorisoinnin
 • Viihdyt asiakaspalvelutyössä
 • Tykkäät itsenäisestä työstä ja olet valmis ottamaan vastuuta sekä hoitamaan työsi huolellisesti loppuun asti
 • Sujuva suomen kielen osaaminen (suurin osa asiakkaistamme ovat suomenkielisiä)
 • B-ajokortti (liikut pääosin autolla)


Sähkötyöturvallisuuskortti on edellytys työn tekemiselle ja on etu, jos sinulta kortti jo löytyy. Tarvittaessa pääset kauttamme suorittamaan sähkötyöturvallisuuskortin. Työturvallisuuskortista on myös etua, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Pääset käymään kauttamme työturvallisuuskorttikoulutuksessa.


Kahvilaitteet ja automaatit ovat kehittyneet hurjasti viimeisten vuosien aikana ja kehitys vain jatkuu. Isona etuna huomioimme, jos sinulta löytyy osaamista koulutuksen tai oman harjaantumisen kautta tietotekniikkaan sekä softa-puoleen (esim. verkkotekniikka, O365 ja muut Microsoft ympäristöt).

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091

Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.