IT-laiteasentaja - Tietokeskus

Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti - samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 400 osaajaa ympäri Suomen.


Pidätkö liikkuvasta työstä ja oletko asiakaspalveluhenkinen IT-ammattilainen?
Lähde mukaan mielenkiintoiseen työhön, jossa pääset osaksi ammattitaitoista ja osaavaa laitetoimitustiimiä!


Haemme uutta tiimiläistä IT-LAITEASENTAJAKSI pääkaupunkiseudun alueelle asiakkaallemme Tietokeskukselle!

Etsinnässä on reipas ja ammattitaitoinen IT-laiteasentaja kuljettamaan ja asentamaan Tietokeskuksen asiakkaiden IT-laitteistoa (mm. tietokoneet, näytöt, tulostimet ja muut oheislaitteet) ympäri pääkaupunkiseutua.

Tehtävässä kuljetat IT-laitteet luotettavasti perille, olet asiakaspalveluhenkinen ja asennat / kytket laitteet paikalleen sekä tarvittaessa avustat käyttöönotossa. Tehtäviin voi kuulua myös työasemien yksinkertaisia takuuhuoltoja.

Työhön annetaan kattava alkuperehdytys, jonka jälkeen töitä tehdään itsenäisesti ja tiimissä.

Työpäivät alkavat aina Tietokeskuksen Helsingin Konalan konttorilta, jossa sijaitsee myös tiimin työ- ja taukotilat.

Olet etsimämme henkilö, jos:
- sinulta löytyy ICT-alan koulutusta ja/tai työkokemusta ICT-asennuksista
- olet asiakaspalveluhenkinen persoona
- omistat vähintään B-ajokortin sekä pidät liikkuvasta työstä (tehtävässä mahdollista käyttää sovitusti myös omaa autoa)
- olet ahkera, luotettava, huolellinen ja täsmällinen
- omaat hyvän suomen kielen taidon niin suullisesti kuin kirjallisesti

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja se kestää aluksi muutaman kuukauden. Hyvälle suoriutujalle jatko on myös mahdollinen työtilanteen niin salliessa.

Työ on lähtökohtaisesti kokoaikaista (7,5 h/pvä) ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä.

Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Mikäli käytät omaa autoa asiakaskäynneillä, maksetaan siitä käytön mukaan kilometrikorvaukset.

Kiinnostuit?
Hakea kannattaa mahdollisimman nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään oheisen Manpowerin hakulinkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi!

Lisätietoja voit kysyä Manpowerin rekrytointikonsultilta Miia Sinkolta p. 040 193 0347 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse [email protected] tai Emmi Lambergilta p. 040 192 9008 (arkisin klo 8-16), [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.