Järjestelmäasiantuntija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Mediconsult on ylpeästi suomalainen sote-alan järjestelmätoimittaja. Ratkaisumme ovat käytössä lähes puolella hyvinvointialueista ja järjestelmiämme käyttävät sote-ammattilaiset turvaavat yli miljoonan suomalaisen terveyttä ja hyvinvointia. Rakennamme huippuluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmiä, tavoitteenamme nostaa suomalainen sosiaali- ja terveydenhuolto seuraavalle tasolle. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja haasteita sosiaali- ja terveyspalveluiden uusimpien digitaalisten palveluiden parissa. Otamme sinut heti alusta alkaen tärkeäksi osaksi asiantuntijaporukkaamme, jossa halutaan onnistua yhdessä!

Haluatko olla mukana toteuttamassa monipuolisia ja merkityksellisiä it-projekteja, joilla parannetaan sosiaali- ja terveydenhuoltoalan arkea? Hienoa, sillä yrityksemme kasvaessa haemme kahta

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Vastuullesi kuuluvat tuotteidemme sekä ympäristöjemme asennukseen, ylläpitoon ja kehitykseen liittyvät tehtävät. Olet tärkeä osa teknisiä käyttöönottoja, ja huolehdit, että ympäristöt ja palvelut ovat saatavilla testauksesta tuotantoon. Pystyt palastelemaan monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti ymmärrettävään muotoon. Hyväksyt sen, että laajalla tietojärjestelmien ja integraatioiden pelikentällä on sekä vanhoja että uusia järjestelmiä, joissa on uusia ratkaisuja sekä avointen rajapintojen tuomia mahdollisuuksia. Osallistut toimituksiin teknisenä asiantuntijana, ja pystyt hoitamaan perehdytyksen jälkeen niin projektien käyttöönottoja, asennuksia kuin ylläpitoakin. Tiimimme toimii läheisessä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien, testaajien ja mm. terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta soveltuvaa pohjaosaamista ja kokemusta vastaavista asiantuntijatehtävistä, mielenkiintoa uusia teknisiä ratkaisuja kohtaan ja tervettä uskallusta kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja. Tunnet ennestään palvelimien ja tietoliikenteen perusteet. Olet myös päässyt jo tuntemaan tuotannon kuumotuksen, kun asiat etenevät joskus nopeasti. Sinulla on uskallusta tarttua myös uusiin asioihin, olet luontaisesti hyvä vuorovaikutustaidoissa ja pidät tiimityöskentelyn lisäksi itsenäisestä ongelmanratkaisusta. Pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Arvostamme, mikäli olet ehtinyt jo keräämään kokemusta konfiguroinnin osalta joistakin seuraavista osa-alueista:

 • Linux- ja Windows-palvelimet
 • Kontit/podit, esim Docker/Kubernetes
 • Sovelluspalvelimet, esim. Nginx, Tomcat, Jboss
 • Automaatiotyökalut, esim. Ansible
 • Tietokannat, esim. MSSQL, MariaDB, MySQL, solidDB
 • Valvontatyökalut, esim. Elastic, Graylog
 • Konfiguraationhallinta, esim. GIT.

Miksi Mediconsult?

 • Pääset rakentamaan sosiaali- ja terveyspalvelujen digitalisaatiota ja tulevaisuuden palveluita yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa
 • Olet tärkeä tekijä osaavassa ja kannustavassa tiimissä; meillä halutaan auttaa ja onnistua yhdessä
 • Tukenasi on välittävä ja kannustava esihenkilö, joka uskoo vakaasti tiimityöhön ja valmentavaan johtajuuteen
 • Saat kehittää asiantuntijuuttasi ja edetä urallasi: yksi arvoistamme on asiantuntijuus, joka näkyy myös panostuksena työntekijöiden osaamisen ylläpitämiseen
 • Sinulla on joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet, jotka mahdollistavat työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen
 • Työsuhde-etumme (mm. E-passin, laajan työterveyshuollon ja vapaa-ajan laajennetun tapaturmavakuutuksen) sekä työntekoasi tukevan yrityskulttuurin.
 • Työpisteesi voi olla Helsingin, Joensuun, Kuopion, Oulun ja tai Salon toimisto.

Mediconsultilaiset arvostavat toisissaan erityisesti monipuolista asiantuntijuutta sekä työyhteisöämme, jossa jokainen saa olla oma itsensä ilman tiettyyn muottiin sopimisen pakkoa. MCläisten hyvä henki välittyy myös töiden ulkopuolelle - meillä halutaan viettää aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla.

p.s. Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpower Experiksen kanssa.
Hae tehtävää viimeistään 19.1.2024 www.experis.fi, laitathan mukaan palkkatoiveesi.
Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit Pirjo Levänen, puh. 0400 238418 ja Terhi Airas, puh. 040 700 0204.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Samankaltaiset työt