Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Jr. projektipäällikkö - sisälogistiikka ja automaatio

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa.

Trukit ja sisälogistiikkaratkaisut liiketoiminnassamme edustamme Linde Material Handling GmbH:ta, joka on yksi maailman merkittävimmistä materiaalinkäsittelyratkaisuiden toimittajista. Tuote- ja ratkaisuvalikoimaan kuuluvat vastapainotrukit, varastotrukit sekä automaattitrukit ja laaja valikoima erilaisia palveluratkaisuja.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Meistä lisää www.wihuri.fi

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme W360 / Trukit ja Sisälogistiikkaratkaisut -liiketoimintaamme

Jr. PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ - sisälogistiikka ja automaatio

Tehtävä on uusi.

Tehtäviisi kuuluvat sisälogististen ratkaisujen tuki- ja projektitehtävät. Vastuullasi on mm. tuotteiden toimitusprosessin valvonta ja projektien koordinointi tilauksesta käyttöönottoon. Lisäksi valmistelet ja laadit projekteihin liittyvää materiaalia sekä huolehdit, että toimitusten aikataulut ja laadulliset tavoitteet täyttyvät. Varmistat, että kommunikointi asiakkaiden kanssa on toimivaa ja asiakaslähtöistä sekä projektiin liittyvä raportointi on ajantasaista. Toimit myös teknisenä asiantuntijana ja kouluttajana asiakkaille ja henkilöstöllemme. Tehtävässä pääset myös kehittämään sisälogistisia ratkaisuja käytännön tasolla ja varmistamaan toimitusprosessien kulkua ja sisältöä.

Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen tekijä, jolla on ongelmanratkaisuun pyrkivä asenne. Omaat aitoa halua toimia asiakkaidemme eduksi ja varmistat heille aina parhaan palvelukokemuksen. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen ja aikaansaava. Lisäksi sinulla on palava halu kehittyä työssäsi, oppia lisää ja tehdä myös tulevaisuudessa tuloksellista ratkaisutyötä.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa teknisen alan koulutusta
  • kokemusta/ymmärrystä sisälogistiikasta ja varastoteknisistä ratkaisuista
  • kokemusta projektiluontoisesta työstä ja projektien hallinnasta
  • perustietoa logistiikan ohjelmistoista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia laajasti eri sidosryhmien kanssa
  • matkustusvalmiutta

Arvostamme ymmärrystä varastoautomaatiosta sekä myyntikokemusta trukki- ja sisälogistiikassa. Arvostamme myös kokemusta sisälogistiikan asennustehtävistä.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden tehtävässä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden sekä mukavien työkavereiden avulla. Saat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä urallasi vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 12.8.2020. Lisätietoja tehtävästä (alk. 27.7.) antavat Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.