Junior Financial Assistant, Roal Oy

Roal Oy on voimakkaasti kasvava biotekniikka-alan yritys, jonka omistavat pohjoismainen Anora Group Oyj ja englantilainen elintarvikealan yritys Associated British Foods. Roal Oy on yksi maailman merkittävimmistä teollisuusentsyymien kehittäjistä ja valmistajista. Tuotamme entsyymejä rehu-, elintarvike-, metsä- ja tekstiiliteollisuuden tarpeisiin. Henkilökuntamme määrä on noin 180. Tehtaamme tuotannosta yli 95 prosenttia menee vientiin.

Haluatko päästä osaksi yhtä maailman merkittävintä biotekniikan kasvuyritystä? Oletko aloittelemassa uraasi taloushallinnon parissa?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Roal Oy:lle Junior Financial Assistantia määräaikaiseen noin puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen Rajamäelle.

Työtehtäviisi lukeutuvat:

- Päivittäinen reskontrien ja maksuliikenteen hoitaminen

- Laskujen ja matkalaskujen käsittely, järjestelmän ylläpito ja käyttäjien tukeminen

- Avustava kirjanpito, täsmäytykset ja raportointi

- Yhteistyö sidosryhmien kanssa

- Osallistuminen vaihteleviin projekteihin ja kehitystehtäviin

Toivomme sinulta:

- Soveltuvaa koulutustaustaa (merkonomi/tradenomi tai vastaava)

- Taloushallinnon perusteiden tuntemusta

- Intoa kehittyä ja oppia uutta

- Rohkeaa asennetta ja joustavuutta muuttuvien tilanteiden edessä

- Hyvää englannin kielen taitoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa (saksan kielen osaaminen on plussaa!)

- Hyviä IT-taitoja, osaaminen SAP-järjestelmästä on eduksi

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä kasvuyritystä sekä kasvaa taloushallinnon ammattilaiseksi osana mukavaa tiimiä. Avuksesi saat kattavan perehdytyksen ja ympärilläsi on tiimin vahva tuki. Etätyö on mahdollista sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko, ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, niin haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Työsuhde tulee olemaan Manpowerin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa. Rekrytointiprosessista vastaa Manpowerin konsultti:

Recruitment Consultant Heidi Yrjä [email protected] +358401546747

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.