Junior Marketing Specialist

AFS on Suomen vanhin vaihto-oppilasjärjestö, jolla on yli 70 vuoden kokemus kansainvälisyyskasvatuksesta ja vaihto-oppilasohjelmista. AFS on vapaaehtoisten perustama, voittoa tavoittelematon järjestö, jonka missio on "Creating a more peaceful and just world". Kauttamme on lähtenyt yli 10 000 vaihto-oppilasta eri puolille maailmaa, ja suomalaisiin isäntäperheisiin on saapunut tuhansia ulkomaalaisia vaihto-oppilaita kaikkialta maailmasta.

Tervetuloa mukaan AFS:lle luomaan entistä kansainvälisempää Suomea ja kasvattamaan tulevaisuuden muutoksen rakentajia sinä kaupallisesti suuntautunut JUNIOR MARKETING SPECIALIST!

Etsimme sinua määräaikaiseksi äitiyslomasijaiseksi ajalle n. 1.2.2022 - 31.1.2023.

Vastaat järjestömme markkinoinnin ja viestinnän toteutuksesta. Kehität ja toteutat vuoropuhelua kaikkien keskeisten sidosryhmiemme kanssa: vaihto-oppilaiksi hakevat sekä heidän vanhemmat, vapaaehtoiset, koulut sekä isäntäperheemme. Teet läheistä yhteistyötä AFS:n kansainvälisen verkoston kanssa hyödyntäen valmiita markkinoinnin suunnitelmia, järjestelmiä ja sisältöjä.

Vastaat itsenäisesti some-kanavistamme ja siellä erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Tuotat sujuvasti luovaa sisältöä ja tekstiä kaikkiin AFSn kanaviin, somen lisäksi mm. nettisivuille, sähköpostimarkkinointiin sekä muihin markkinointitarpeisiin ja materiaaleihin. Sinulla on keskeinen rooli myynnin tukemisessa ja kasvun rakentamisessa, esim. liidien generoinnissa osana AFS:n asiantuntevaa tiimiä.

Käytössämme on suuren kansainvälisen organisaation parhaat työkalut, kuten Salesforce, Pardot ja muut markkinoinnin automaatio- ja seurantatyökalut. Tämä on oivallinen tilaisuus oppia miten markkinointia toteutetaan kansainvälisellä tasolla ja verkostoitua markkinoinnin ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.

Kaupalliselta koulutukseltasi olet esim. tradenomi tai KTM. AFS:n päätoimisto sijaitsee New Yorkissa ja partnereita on yli 90 maassa. Monet työkaverisi sijaitsevat ympäri maailmaa, joten erinomainen kirjallinen ja puhuttu englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Kansainvälisen yhteistyön takia myös työajat vaativat toisinaan joustoa.

Sinulla on jo työkokemusta yritysmaailmasta markkinoinnin tehtävistä. Hallitset somen, nettisivujen kehittämisen ja sähköpostimarkkinoinnin. Sinulle ovat tuttuja mm. Wordpress, Google-työkalut, SEM, maksettu somemainonta ja markkinointi (IG, FB, Twitter, LinkedIn, Youtube) + yritysten sometyökalut (esim. Onlypult). Sinulla on myös kuvanmuokkauskokemusta (e.g. Canva/Photoshop/Adobe Illustrator) eikä videomarkkinointikaan täysin tuntematonta ole.

Olet keskeinen osa Suomen AFS:n lämminhenkistä tiimiä, missä toveria tuetaan ja toimeen tartutaan tekemisen meiningillä. Sytyt tiimihengestä, mutta toteutat oman tonttisi itsenäisesti asetettujen tavoitteiden pohjalta. Olet analyyttinen ja ratkaisukeskeinen, ja sinussa on aimo annos luovuutta ja ideointikykyä luoda tekstejä ja kampanjoita. Kyky priorisoida, taito vetää projekteja, itsenäinen työskentelytapa ja jämäkkä kehittämisote ovat tarpeen kaikissa AFS-tehtävissä.

Tehtävä on määräaikainen ja työaika voi olla 80% - 100% toiveesi mukaan.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haethan viimeistään 23.12.2021.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Oona Jakobsson, [email protected], 040 185 8306

Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.