Käyttäjätuen palveluvastaava

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Yli 45 vuotta Suomessa toiminut Würth Oy on teknisen tukkukaupan markkinajohtaja ja osa maailmanlaajuista Würth-konsernia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat työkalut sekä teollisuus- ja kiinnitystarvikkeet. Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaiset. Luotettavuus ja korkea laatu kuvaavat tuotteitamme ja toimintaamme. Tuotamme asiakkaillemme merkittävää ajan ja rahan säästöä toimittamalla kaikki tuotteet virheettömästi, varmasti ja kaikki kerralla yhdestä toimituskykyisestä varastosta. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Riihimäellä, ja Würth Centereitä on Suomessa jo yli 200. Würthiläisiä on Suomessa jo noin 1600 ja kasvumme jatkuu.

Haemme nyt asiakaslähtöistä ja kehittämiskykyistä KÄYTTÄJÄTUEN PALVELUVASTAAVAA.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. uusien toimintojen käyttöönoton toteutus, loppukäyttäjätuki, käyttäjähallinta (AD) sekä verkkopuolen perusvianselvitykset. Toimit yhdessä 3 muun henkilön kanssa vastaten loppukäyttäjien toimintojen sujuvuudesta sekä kokonaisvaltaisesta palveluiden parantamisesta, tehostamisesta ja laadukkuudesta. Työskentelet myös teknologiapäällikön työparina.

Osaaminen seuraavilla osa-alueilla antaa sinulle hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen:

  • Loppukäyttäjätuen toiminnan kehittäminen
  • Microsoft Windows 10 ympäristöt
  • Kokemus sovellusjakelusta, esim. SCCM on etu
  • Windows Server 2012/2019 domain ympäristöjen hallinnointi (mm. AD, File-Share, Print Server, DHCP, DNS)
  • Ymmärrys yritysverkoista sekä verkkoteknologiasta
  • Osaaminen IT käyttäjätukipalvelujen tuottamisesta (mm. laitteiden elinkaarenhallinta ja sovellusjakelut)
  • Sujuva tiketöintijärjestelmän käyttö

Lisäksi kokemus vastaavan palvelun tuottamisesta ja/tai siihen osallistumisesta katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua
  • Ketterää ja toimeen tarttuvaa työtapaa
  • Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa ja vastuullisessa yrityksessä, jossa omista työntekijöistä pidetään aina huolta. Meillä on osaavat ammattilaiset, joiden tukemana pääset myös kehittämään omaa ammattitaitoasi. Saat lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-etuudet.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointikumppanimme Experiksen kanssa. Lähetäthän CV:si ja palkkatoiveesi 7.4.2024 mennessä www.experis.com. Huomioithan, että aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja: Kumppanimme Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, [email protected],
puh. 0407000204 ja Pirjo Levänen, [email protected], puh. 0400238418.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.