Käyttöinsinööri

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Operon Finland Oy - vastaava laitoksenhoitaja

Haluamme olla johtava veden- ja lietteenkäsittelyn ratkaisutarjoaja ja palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme edistynyttä teknologiaa ja varmistamme ratkaisun kustannustehokuuden ja ympäristöystävällisyyden. Yrittäjähenkisyytemme ja toimintamme jatkuva parantaminen varmistavat parhaiten sopivat ratkaisut asiakkaillemme.

Haemme Operonille KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ Euroopan moderneimmalle jätevedenpuhdistamolle Mikkeliin

Käyttöinsinöörinä tulet osallistumaan Metsäsairilan uuden laitoksen optimointiin sekä käytön valvontaan yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa. Vastuualueeseen kuuluu myös neljän pienemmän puhdistamon operoinnin ja kunnossapidon johtaminen. Toimit nelihenkisen tiimin vetäjänä ja raportoit Mikkelistä vastaavalle käyttöpäällikölle. Tehtävä edellyttää päivystysvalmiutta ja valmiutta etäprosessien tarkastuskäynteihin.

Etsimme reipasta tiimipelaajaa, jolla on kokemusta vesihuoltoalalta tai prosessiteollisuudesta ja halua kehittyä yhdessä osaavan ja toimivan tiimin kanssa. Pääset työskentelemään muiden ammattilaisten kanssa modernia teknologiaa hyödyntävällä uudella laitoksella. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia.

Sinulla on tehtävää tukeva prosessitekniikan tai -teollisuuden tai muu soveltuva koulutus (insinööri, DI, kandi). Työssäsi pääset syventämään jäteveden puhdistamisen prosessitekniikan tuntemustasi sekä johtamaan kunnossapitotöitä. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja myös tietotekniikka on sinulla hallussa. Käytännön kokemus erilaisista vedenkäsittelyn tai teollisuuden prosesseista sekä automaatiojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksesi.

Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä Operon tarjoaa sinulle kasvuhakuisen toimintamallin, avoimen yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden olla kanssamme etulinjassa kehittämässä suomalaista huipputason vesiosaamista. Aito halumme panostaa henkilöstöön näkyy sekä palkkauksessa ja muissa henkilöstöeduissa, että mahdollisuuksissa kasvaa vastuullisempaan rooliin.

Työ alkaa viikolla 1/2023 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 18.12.2022. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä hakua hoitavaan konsulttiin: sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 9.12. klo 10-12, +358503130016.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.