Käyttöönottoinsinööri, varavoimakoneet

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA - 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Laajan toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme "Me pidämme sen käynnissä" mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 13 miljoonaa euroa ja työllistämme 28 henkilöä. Lue meistä lisää: www.kwset.fi

Haemme kasvavaan tekniseen tiimiimme Tuusulaan vakituiseen työsuhteeseen

KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi on vastata varavoimakoneiden myynti- ja vuokrausprojektien toteutus- ja käyttöönottoprosessista. Päävastuulla sinulla on varmistaa projektien tekninen toteutus ja projektiin sisältyvien laitteiden asennuksen ja toiminnallisuuden varmistaminen paikan päällä käyttökohteessa. Teet kytkennät, testaukset, dokumentoinnit. Tarjoat myös käyttäjäkoulutusta ja teknistä tukea asiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluu myös tarvittaessa varavoimakoneiden huolto-, korjaus- ja ongelmanratkaisutyöt.

Pääset tekemään työtä monipuolisten asiakkuuksien parissa. Asiakaskuntamme koostuu mm. teollisuudesta, palvelinkeskuksista ja sairaaloista. Työ tapahtuu pääasiassa asiakkaan tiloissa, joten pystythän tekemään liikkuvaa itsenäistä työtä. Kohteiden liikutaan yrityksemme huoltoautolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • sähkö- ja/ tai automaatioinsinöörin koulutusta
  • hyvää sähkötekniikan hallintaa
  • itsenäistä työskentelyotetta
  • laaja-alaista ongelmanratkaisutaitoa sekä kykyä ja halua oppia uutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • suomen ja englannin kielen taitoa

Miksi kW-setille?

Meillä saat olla oma itsesi ja vapauden vaikuttaa omiin tehtäviesi työskentelytapoihin. Ihmisläheisessä ja yhteisöllisessä kulttuurissamme kuulemme, jaamme ja opimme toisiltamme. Teet merkityksellistä työtä; olet varmistamassa ja turvaamassa Suomen huoltovarmuutta monipuolisissa ja mielenkiintoisissa kohteissa. Haastavissakin asiakasprojekteissa tulet takuulla oppimaan uutta, kehittymään ja syventämään osaamistasi. Voit olla alastamme kiinnostunut työuran alkuvaiheessa oleva osaaja tai kokenut alan ammattilainen - meillä on valmius räätälöidä toimenkuva ja vastuu sekä myös kouluttaa sinut rooliin.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää pian, viimeistään 11.2.2024 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti: Liisa Jenkins: [email protected], puh. 050 527 3453

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.