KESÄ 2024 - Teollisuuden ja logistiikan avoin haku

Oletko kiinnostunut teollisuuden ja logistiikan tehtävistä ja etsit kesätöitä?


Etsimme avoimella kesätyöhaulla Turun alueelle kesäksi 2024 teollisuuden ja logistiikan tehtävistä kiinnostuneita henkilöitä!

Voit olla aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta!

Työsuhteen kesto sekä aloitusajankohta vaihtelee toimeksiantojemme mukaan. Myös työaika voi vaihdella paikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin).

Olemme työllistäneet viimeisten vuosien aikana Turun alueelle lukuisia henkilöitä alan tehtäviin, joten lähettämällä avoimen kesätyöhakemuksen, tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle kesäksi 2024!

Hakuohjeet:

Pääset jättämään avoimen kesätyöhakemuksen oheisen hakulinkin kautta! Liitä mukaasi CV:si ja/tai avoin hakemuskirjeesi, missä kerrot hieman taustastasi!

Otamme sinuun yhteyden, kun sinulle sopiva kesätyöpaikka aukeaa kauttamme!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.