Kesätyö 2022 - logistiikka, teollisuus & tuotanto - Turun alue

Oletko logistiikan, teollisuuden tai tuotannon opiskelija tai aloista kiinnostunut aloitteleva tekijä?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason logistiikan, teollisuuden tai tuotannon tehtäviä Turun alueella ja täten etsimme avoimella haulla alojen töistä kiinnostuneita henkilöitä.

Voit olla aloitteleva tekijä tai jo alaa opiskellut otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta.

Kesätöiden kesto vaihtelee muutamista viikoista kuukausiin. Myös työaika vaihtelee työpaikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin).

Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana Turun alueelle lukuisia työntekijöitä kyseisille aloille, joten lähettämällä avoimen kesätyöhakemuksen, tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle tulevana kesänä!

Pääset jättämään avoimen hakemuksen alla olevan "HAE NYT"-linkin kautta. Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme.

Mikäli haluat keskustella avoimesti työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, niin otathan rohkeasti yhteyttä Manpowerin sourcing-konsulttiin Miia Sinkkoon p. 040 193 0347 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt